Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
Veselé Velikonoce všem hráčům!

Beta test FiveM serveru

1... 10 11 12 13 14 15
ISpeezyI
ISpeezyI Administrátor Level 61 6.7.2022 12:17
- dnes mi az prilis vela krat prislo auto od mechanika inej farby - ak idem tdm a som v gangu a odidem z tdm (pojdem mimo zony) tak neviem zabijat hracov z inych gangov a zaroven ani oni nevedia zabit mna. Ak tdm dokoncim cele tak uz mi zabijat ludi v gangoch ide. //edit: po par skusaniach som zistil ze niekedy toto neplati a niekedy plati neviem cim to je ovplivnene. Mozno sa to tyka iba hracov ktory nejdu tdm lebo ked som to skusal s hracom ktory siel raz tdm tak od vtedy som ho uz stale vedel zabit aj po tom ked som siel tdm a odisiel som a on nesiel vobec.
- dnes mi az prilis vela krat prislo auto od mechanika inej farby

- ak idem tdm a som v gangu a odidem z tdm (pojdem mimo zony) tak neviem zabijat hracov z inych gangov a zaroven ani oni nevedia zabit mna. Ak tdm dokoncim cele tak uz mi zabijat ludi v gangoch ide.
//edit: po par skusaniach som zistil ze niekedy toto neplati a niekedy plati neviem cim to je ovplivnene. Mozno sa to tyka iba hracov ktory nejdu tdm lebo ked som to skusal s hracom ktory siel raz tdm tak od vtedy som ho uz stale vedel zabit aj po tom ked som siel tdm a odisiel som a on nesiel vobec.
Registracia: 12.9.2014

atnocced1tounus
atnocced1tounus Level 4 7.7.2022 19:41
mechanik bug
mechanik bug
Amas
Amas Administrátor Level 129 7.7.2022 19:56
Když dostanu jako policista za cíl zabít NPC kriminálníka a nějakým způsobem se mi ukončí job, NPC zůstane dále označené na mapě.
Když dostanu jako policista za cíl zabít NPC kriminálníka a nějakým způsobem se mi ukončí job, NPC zůstane dále označené na mapě.
niCe
niCe Hlavní Manažer Legendární hráč Level 339 9.7.2022 01:17
- Opraven bug, kdy po skonceni jobu policisty zustal na mape oznacen NPC kriminalnik - Opraven bug, kdy po skonceni DM/TDM nemohl hrac zabijet jine cleny gangu - Opraven bug, kdy po koupeni hasiciho pristroje slo kupovat odstiny na zbran - Opraven bug, kdy obcas mechanik privezl vozidlo jine barvy - Po registraci budou mit novi hraci spawn ochranu na 5 minut - V Ammu Nation lze koupit vylepseni na zbrane - Po napadeni se nepujde pripojit na minihry - Pridany /anims - Plynulejsi pohyb objektu drticky - Pridan prikaz /name na zmenu jmena - Pridana detekce odpojeni pred zabitim/zatcenim - Pujde prodlouzit dum, apartman, garaz i hotel, stejnou klavesou jak kupovani - Pridana uvodni mise pro nove hrace - dostanete na vyber ze 3 aut a garaz zdarma
- Opraven bug, kdy po skonceni jobu policisty zustal na mape oznacen NPC kriminalnik
- Opraven bug, kdy po skonceni DM/TDM nemohl hrac zabijet jine cleny gangu
- Opraven bug, kdy po koupeni hasiciho pristroje slo kupovat odstiny na zbran
- Opraven bug, kdy obcas mechanik privezl vozidlo jine barvy
- Po registraci budou mit novi hraci spawn ochranu na 5 minut
- V Ammu Nation lze koupit vylepseni na zbrane
- Po napadeni se nepujde pripojit na minihry
- Pridany /anims
- Plynulejsi pohyb objektu drticky
- Pridan prikaz /name na zmenu jmena
- Pridana detekce odpojeni pred zabitim/zatcenim
- Pujde prodlouzit dum, apartman, garaz i hotel, stejnou klavesou jak kupovani
- Pridana uvodni mise pro nove hrace - dostanete na vyber ze 3 aut a garaz zdarma
Streety
Streety Kameraman Level 142 9.7.2022 22:26
Během úvodní mise, kdy si máte vozidlo od Lamara uložit do garáže, lze misi dokončit s jiným vozidlem, než které jste si u Lamara vybrali. Konkrétně mi šlo zavolat mechanikovi a mise šla dokončit tak, že jsem do checkpointu garáže vjel s T20.
Během úvodní mise, kdy si máte vozidlo od Lamara uložit do garáže, lze misi dokončit s jiným vozidlem, než které jste si u Lamara vybrali. Konkrétně mi šlo zavolat mechanikovi a mise šla dokončit tak, že jsem do checkpointu garáže vjel s T20.
--- FORMER ADMINISTRATOR ---
7Mollen7
7Mollen7 Moderátor Přátelský hráč Level 86 10.7.2022 19:20
Po prodeji asi dvouch aut, abych si mohl koupit jiné, mě nejde uložit nové auto či moto. Příklad : Koupil jsem motorku, psalo mě to, že je uložená v garáži 4. V garáži není. Zavolal jsem mechanika, ten jí v nabídce nemá.
Po prodeji asi dvouch aut, abych si mohl koupit jiné, mě nejde uložit nové auto či moto.
Příklad :
Koupil jsem motorku, psalo mě to, že je uložená v garáži 4. V garáži není. Zavolal jsem mechanika, ten jí v nabídce nemá.
7Mollen7
mmiirreekk
mmiirreekk Legendární hráč Level 135 10.7.2022 19:23
me se stalo to stejny koupil jsem apartman vytunil jsem si auto, to se ulozilo a pak motorku sanchez a ta se neulozila
me se stalo to stejny koupil jsem apartman vytunil jsem si auto, to se ulozilo a pak motorku sanchez a ta se neulozila
niCe
niCe Hlavní Manažer Legendární hráč Level 339 11.7.2022 10:23
- Opraven bug, kdy se neulozilo vozidlo z uvodni mise - Z LSC odebrany zbrane na vozidla - Opraven bug, kdy po pripojeni neregistrovaneho hrace se hra zasekla na cerne obrazovce - Opraven bug, kdy neslo splnit joby - Opraven bug, kdy slo dokoncit uvodni misi s jinym vozidlem - Opraven bug, kdy po skonceni prepadeni obrnene dodavky zustal hracum checkpoint na mape - Opraven bug, kdy pokud bezpecnostni pracovnik zabil zlodeje, dostal WL a prepadeni se ukoncilo - Limit na napadeni uzemi 30 minut se prida pouze tehdy, pokud za ubraneni uzemi nekdo ziskal odmenu - Opraven bug, kdy se po zalozeni seskoku nenapsal prikaz na pripojeni - V zone s penezi se bude ukazovat cas i max score - Pridany nove garaze a apartmany - Opraven bug, kdy jste videli pravnika oznaceneho oranzove, i pokud jste nemeli WL - Opraven bug, kdy slo menit barvy na pohotovostnich vozidlech v LSC - Opraven bug, kdy po skonceni minihry nebo eventu se hraci nevratily odstiny zbrani - Pri vykradani obchodu po vas muze obcas NPC zacit strilet, pridan objekt tasky do ruky NPC - Pridan prikaz /muted - Na TDM se budou hraci ze stejneho tymu spawnovat pri sobe
- Opraven bug, kdy se neulozilo vozidlo z uvodni mise
- Z LSC odebrany zbrane na vozidla
- Opraven bug, kdy po pripojeni neregistrovaneho hrace se hra zasekla na cerne obrazovce
- Opraven bug, kdy neslo splnit joby
- Opraven bug, kdy slo dokoncit uvodni misi s jinym vozidlem
- Opraven bug, kdy po skonceni prepadeni obrnene dodavky zustal hracum checkpoint na mape
- Opraven bug, kdy pokud bezpecnostni pracovnik zabil zlodeje, dostal WL a prepadeni se ukoncilo
- Limit na napadeni uzemi 30 minut se prida pouze tehdy, pokud za ubraneni uzemi nekdo ziskal odmenu
- Opraven bug, kdy se po zalozeni seskoku nenapsal prikaz na pripojeni
- V zone s penezi se bude ukazovat cas i max score
- Pridany nove garaze a apartmany
- Opraven bug, kdy jste videli pravnika oznaceneho oranzove, i pokud jste nemeli WL
- Opraven bug, kdy slo menit barvy na pohotovostnich vozidlech v LSC
- Opraven bug, kdy po skonceni minihry nebo eventu se hraci nevratily odstiny zbrani
- Pri vykradani obchodu po vas muze obcas NPC zacit strilet, pridan objekt tasky do ruky NPC
- Pridan prikaz /muted
- Na TDM se budou hraci ze stejneho tymu spawnovat pri sobe
atnocced1tounus
atnocced1tounus Level 4 11.7.2022 18:22
DixiEfReE
DixiEfReE Nikdo Vyjímečný Level 80 11.7.2022 18:59
Tohle se občas bohužel stane
Tohle se občas bohužel stane
DixiEfReE: Pokuď nemáš strach klikni zde
1... 10 11 12 13 14 15
Toto téma bylo zamknuto.