— Stále se může spawnout NPC s tankem nebo ve stíhačce na základně.
— Stíhačky na základně i letadlové lodi glitchujou (spawnou se a hned despawnou).
— Na pláži se někdy nevytvoří objekty, například hotdog stánek.
— Na eventu Deal Breaker občerstvovací automaty při stisknutí E odečítají 20 $, i když nejdou použít.
— Stále se může spawnout NPC s tankem nebo ve stíhačce na základně.
— Stíhačky na základně i letadlové lodi glitchujou (spawnou se a hned despawnou).
— Na pláži se někdy nevytvoří objekty, například hotdog stánek.
— Na eventu Deal Breaker občerstvovací automaty při stisknutí E odečítají 20 $, i když nejdou použít.
- Nepujde zatknout hrace pomoci prikazu ve vozidle
- Prepadeni bezpecnostniho pracnika je nyni stejne jako na SA-MP po stisknuti ALT v blizkosti obrnene dodavky
- U zmrzlinare a podobnych jobu slo ziskat odmenu dvakrat, pokud se zamestnal novy hrac ve vasem vozidle, a nejaky hrac, za ktereho jste uz odmenu koupili, si opet neco koupil, ziskali jste odmenu znovu
- Nepujde zatknout hrace pomoci prikazu ve vozidle - Prepadeni bezpecnostniho pracnika je nyni stejne jako na SA-MP po stisknuti ALT v blizkosti obrnene dodavky - U zmrzlinare a podobnych jobu slo ziskat odmenu dvakrat, pokud se zamestnal novy hrac ve vasem vozidle, a nejaky hrac, za ktereho jste uz odmenu koupili, si opet neco koupil, ziskali jste odmenu znovu
— Když si přes Lestera vyhledám Firetruck, může ho to v La Puerta hodit do vody u mola.
— Mechanik může někdy vozidlo doručit se špatně nastavenou barvou.
— Když si přes Lestera vyhledám Firetruck, může ho to v La Puerta hodit do vody u mola.
— Mechanik může někdy vozidlo doručit se špatně nastavenou barvou.
When you go into the /webchat and you type an unknown command it will display you the "Unknown command! Type /commands" text. But when you type /commands it still shows the "Unknown command! Type /commands" and not like other servers webchat that show some commands for example "Commands: /id /admins /helpers /pm /re".
When you go into the /webchat and you type an unknown command it will display you the "Unknown command! Type /commands" text. But when you type /commands it still shows the "Unknown command! Type /commands" and not like other servers webchat that show some commands for example "Commands: /id /admins /helpers /pm /re".
Řidič autobusu:
- Při nedodržení jízdního řádu mi zůstává odměna stejná a přitom to píše, že mi byla snížena o polovinu.
- Na tomto místě se spawnují auta. Často tam stojí dvě a blokují celou zastávku.
Řidič autobusu: - Při nedodržení jízdního řádu mi zůstává odměna stejná a přitom to píše, že mi byla snížena o polovinu.
- Na tomto místě se spawnují auta. Často tam stojí dvě a blokují celou zastávku.
To je souhrn vsech nevyplacenych vyher. Zapomnel jsem pridat vyplaceni vyhry po prihlaseni na server, takze se predchozi vyhry pripsaly az pri vyhre v loterii.
Tohle je bohuzel nejaky bug GTA, ktery zatim netusim jak opravit.
To dokonale simuluje bezohlednost nekterych ridicu, takze si myslim, ze to u toho jobu muze zustat :D
“vyhrál sem loterii o 90k ale dalo mi to 500k https://ctrlv.cz/1rFH” To je souhrn vsech nevyplacenych vyher. Zapomnel jsem pridat vyplaceni vyhry po prihlaseni na server, takze se predchozi vyhry pripsaly az pri vyhre v loterii.
“pote co jsem vytahl mobil sem mi hodil pres celou obrazovku https://ctrlv.cz/Hb4Y” Tohle je bohuzel nejaky bug GTA, ktery zatim netusim jak opravit.
“- Na tomto místě se spawnují auta. Často tam stojí dvě a blokují celou zastávku.” To dokonale simuluje bezohlednost nekterych ridicu, takze si myslim, ze to u toho jobu muze zustat :D
- Opraven bug, kdy po skonceni prepadeni obrnene dodavky zustal zobrazeny timer
- Dokoncena drticka - nyni zajedete s vozidlem primo do drticky, ktera vozidlo sesrotuje
- Pridana drticka na venkov (kousek od Sandy Shores)
- Opraveny chybne pozice spawnu Firetrucku pri nalezeni vozidla od Lestera
- U prepadeni obrnene dodavky se vam napise text, ze zacalo prepadeni, zaroven prepadeni nyni probiha stisknutim LALT pobliz obrnene dodavky, jako na SA-MP
- Pokud se zamestnate jako pozarnik, NPC pozarnici vas nebudou napadat, to stejne plati u jobu policie a zdravotnika.
- Zmeneno ukladani zbrani v dome - nyni musite stisknout ENTER po zmene hodnoty pro ulozeni/vybrani zbrane
- V Bahama Mamas si muzete koupit drink
- Nove jdou vykrat Tequi-La-La, Bahama Mamas i Vanilla Unicorn
- Po vykradeni baru se na 15 minut zrus moznost nakupovat v danem baru
- Opraven bug, kdy se u DM ukazovaly na vyber MKII zbrane
- Opraven bug, kdy u jobu pizza poslicka nebo autobusaka obcas NPC zacali utikat, pokud se jim zdalo, ze je chcete prejet
- Po pripojeni na server se automaticky vybere jazyk (u nove registrovanych hracu)
- U jobu policisty obcas muzete narazit na nahodne NPC kriminalniky, ktere mate za ukol zabit
- Opraven bug, kdy neslo nakupovat vickrat po sobe ve stejnem obchodu s oblecenim
- Opraven bug, kdy nov registrovani hraci po dokonceni tutorialu nebyli spawnuti na letisti
- Pridano TDM Deconstruction
- Nove stats, top stats a achievementy souvisejici s TDM
- Opraven bug, kdy po skonceni prepadeni obrnene dodavky zustal zobrazeny timer - Dokoncena drticka - nyni zajedete s vozidlem primo do drticky, ktera vozidlo sesrotuje - Pridana drticka na venkov (kousek od Sandy Shores) - Opraveny chybne pozice spawnu Firetrucku pri nalezeni vozidla od Lestera - U prepadeni obrnene dodavky se vam napise text, ze zacalo prepadeni, zaroven prepadeni nyni probiha stisknutim LALT pobliz obrnene dodavky, jako na SA-MP - Pokud se zamestnate jako pozarnik, NPC pozarnici vas nebudou napadat, to stejne plati u jobu policie a zdravotnika. - Zmeneno ukladani zbrani v dome - nyni musite stisknout ENTER po zmene hodnoty pro ulozeni/vybrani zbrane - V Bahama Mamas si muzete koupit drink - Nove jdou vykrat Tequi-La-La, Bahama Mamas i Vanilla Unicorn - Po vykradeni baru se na 15 minut zrus moznost nakupovat v danem baru - Opraven bug, kdy se u DM ukazovaly na vyber MKII zbrane - Opraven bug, kdy u jobu pizza poslicka nebo autobusaka obcas NPC zacali utikat, pokud se jim zdalo, ze je chcete prejet - Po pripojeni na server se automaticky vybere jazyk (u nove registrovanych hracu) - U jobu policisty obcas muzete narazit na nahodne NPC kriminalniky, ktere mate za ukol zabit - Opraven bug, kdy neslo nakupovat vickrat po sobe ve stejnem obchodu s oblecenim - Opraven bug, kdy nov registrovani hraci po dokonceni tutorialu nebyli spawnuti na letisti - Pridano TDM Deconstruction - Nove stats, top stats a achievementy souvisejici s TDM