Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
Veselé Velikonoce všem hráčům!

Beta test FiveM serveru

1... 9 10 11 12 13... 15
Amas
Amas Administrátor Level 129 4.7.2022 23:03
— Stále se může spawnout NPC s tankem nebo ve stíhačce na základně. — Stíhačky na základně i letadlové lodi glitchujou (spawnou se a hned despawnou). — Na pláži se někdy nevytvoří objekty, například hotdog stánek. — Na eventu Deal Breaker občerstvovací automaty při stisknutí E odečítají 20 $, i když nejdou použít.
— Stále se může spawnout NPC s tankem nebo ve stíhačce na základně.

— Stíhačky na základně i letadlové lodi glitchujou (spawnou se a hned despawnou).

— Na pláži se někdy nevytvoří objekty, například hotdog stánek.

— Na eventu Deal Breaker občerstvovací automaty při stisknutí E odečítají 20 $, i když nejdou použít.
niCe
niCe Hlavní Manažer Legendární hráč Level 339 5.7.2022 00:10
- Nepujde zatknout hrace pomoci prikazu ve vozidle - Prepadeni bezpecnostniho pracnika je nyni stejne jako na SA-MP po stisknuti ALT v blizkosti obrnene dodavky - U zmrzlinare a podobnych jobu slo ziskat odmenu dvakrat, pokud se zamestnal novy hrac ve vasem vozidle, a nejaky hrac, za ktereho jste uz odmenu koupili, si opet neco koupil, ziskali jste odmenu znovu
- Nepujde zatknout hrace pomoci prikazu ve vozidle
- Prepadeni bezpecnostniho pracnika je nyni stejne jako na SA-MP po stisknuti ALT v blizkosti obrnene dodavky
- U zmrzlinare a podobnych jobu slo ziskat odmenu dvakrat, pokud se zamestnal novy hrac ve vasem vozidle, a nejaky hrac, za ktereho jste uz odmenu koupili, si opet neco koupil, ziskali jste odmenu znovu
Amas
Amas Administrátor Level 129 5.7.2022 01:08
— Když si přes Lestera vyhledám Firetruck, může ho to v La Puerta hodit do vody u mola. — Mechanik může někdy vozidlo doručit se špatně nastavenou barvou.
— Když si přes Lestera vyhledám Firetruck, může ho to v La Puerta hodit do vody u mola.

— Mechanik může někdy vozidlo doručit se špatně nastavenou barvou.

Flokii
Flokii Kápo Level 84 5.7.2022 02:12
When you go into the /webchat and you type an unknown command it will display you the "Unknown command! Type /commands" text. But when you type /commands it still shows the "Unknown command! Type /commands" and not like other servers webchat that show some commands for example "Commands: /id /admins /helpers /pm /re".
When you go into the /webchat and you type an unknown command it will display you the "Unknown command! Type /commands" text. But when you type /commands it still shows the "Unknown command! Type /commands" and not like other servers webchat that show some commands for example "Commands: /id /admins /helpers /pm /re".
rektorr
rektorr Výtržník Level 62 5.7.2022 09:21
vyhrál sem loterii o 90k ale dalo mi to 500k https://ctrlv.cz/1rFH pote co jsem vytahl mobil sem mi hodil pres celou obrazovku https://ctrlv.cz/Hb4Y
vyhrál sem loterii o 90k ale dalo mi to 500k
https://ctrlv.cz/1rFH

pote co jsem vytahl mobil sem mi hodil pres celou obrazovku
https://ctrlv.cz/Hb4Y

Gibbson
Gibbson Kmotr Level 129 5.7.2022 13:07
Řidič autobusu: - Při nedodržení jízdního řádu mi zůstává odměna stejná a přitom to píše, že mi byla snížena o polovinu. - Na tomto místě se spawnují auta. Často tam stojí dvě a blokují celou zastávku.
Řidič autobusu:
- Při nedodržení jízdního řádu mi zůstává odměna stejná a přitom to píše, že mi byla snížena o polovinu.

- Na tomto místě se spawnují auta. Často tam stojí dvě a blokují celou zastávku.
niCe
niCe Hlavní Manažer Legendární hráč Level 339 5.7.2022 16:01
To je souhrn vsech nevyplacenych vyher. Zapomnel jsem pridat vyplaceni vyhry po prihlaseni na server, takze se predchozi vyhry pripsaly az pri vyhre v loterii. Tohle je bohuzel nejaky bug GTA, ktery zatim netusim jak opravit. To dokonale simuluje bezohlednost nekterych ridicu, takze si myslim, ze to u toho jobu muze zustat :D
vyhrál sem loterii o 90k ale dalo mi to 500k https://ctrlv.cz/1rFH
To je souhrn vsech nevyplacenych vyher. Zapomnel jsem pridat vyplaceni vyhry po prihlaseni na server, takze se predchozi vyhry pripsaly az pri vyhre v loterii.

pote co jsem vytahl mobil sem mi hodil pres celou obrazovku https://ctrlv.cz/Hb4Y
Tohle je bohuzel nejaky bug GTA, ktery zatim netusim jak opravit.

- Na tomto místě se spawnují auta. Často tam stojí dvě a blokují celou zastávku.
To dokonale simuluje bezohlednost nekterych ridicu, takze si myslim, ze to u toho jobu muze zustat :D
ISpeezyI
ISpeezyI Administrátor Level 61 5.7.2022 21:25
- Ked vytvorim /dm s hociakou zbranou kategorie mk2 (cize tie upgradovane) tak mi to hodi 0 ammo, skusal som viac krat aj s inymi mk2 zbranami.
- Ked vytvorim /dm s hociakou zbranou kategorie mk2 (cize tie upgradovane) tak mi to hodi 0 ammo, skusal som viac krat aj s inymi mk2 zbranami.
Registracia: 12.9.2014

niCe
niCe Hlavní Manažer Legendární hráč Level 339 6.7.2022 06:57
- Opraven bug, kdy po skonceni prepadeni obrnene dodavky zustal zobrazeny timer - Dokoncena drticka - nyni zajedete s vozidlem primo do drticky, ktera vozidlo sesrotuje - Pridana drticka na venkov (kousek od Sandy Shores) - Opraveny chybne pozice spawnu Firetrucku pri nalezeni vozidla od Lestera - U prepadeni obrnene dodavky se vam napise text, ze zacalo prepadeni, zaroven prepadeni nyni probiha stisknutim LALT pobliz obrnene dodavky, jako na SA-MP - Pokud se zamestnate jako pozarnik, NPC pozarnici vas nebudou napadat, to stejne plati u jobu policie a zdravotnika. - Zmeneno ukladani zbrani v dome - nyni musite stisknout ENTER po zmene hodnoty pro ulozeni/vybrani zbrane - V Bahama Mamas si muzete koupit drink - Nove jdou vykrat Tequi-La-La, Bahama Mamas i Vanilla Unicorn - Po vykradeni baru se na 15 minut zrus moznost nakupovat v danem baru - Opraven bug, kdy se u DM ukazovaly na vyber MKII zbrane - Opraven bug, kdy u jobu pizza poslicka nebo autobusaka obcas NPC zacali utikat, pokud se jim zdalo, ze je chcete prejet - Po pripojeni na server se automaticky vybere jazyk (u nove registrovanych hracu) - U jobu policisty obcas muzete narazit na nahodne NPC kriminalniky, ktere mate za ukol zabit - Opraven bug, kdy neslo nakupovat vickrat po sobe ve stejnem obchodu s oblecenim - Opraven bug, kdy nov registrovani hraci po dokonceni tutorialu nebyli spawnuti na letisti - Pridano TDM Deconstruction - Nove stats, top stats a achievementy souvisejici s TDM
- Opraven bug, kdy po skonceni prepadeni obrnene dodavky zustal zobrazeny timer
- Dokoncena drticka - nyni zajedete s vozidlem primo do drticky, ktera vozidlo sesrotuje
- Pridana drticka na venkov (kousek od Sandy Shores)
- Opraveny chybne pozice spawnu Firetrucku pri nalezeni vozidla od Lestera
- U prepadeni obrnene dodavky se vam napise text, ze zacalo prepadeni, zaroven prepadeni nyni probiha stisknutim LALT pobliz obrnene dodavky, jako na SA-MP
- Pokud se zamestnate jako pozarnik, NPC pozarnici vas nebudou napadat, to stejne plati u jobu policie a zdravotnika.
- Zmeneno ukladani zbrani v dome - nyni musite stisknout ENTER po zmene hodnoty pro ulozeni/vybrani zbrane
- V Bahama Mamas si muzete koupit drink
- Nove jdou vykrat Tequi-La-La, Bahama Mamas i Vanilla Unicorn
- Po vykradeni baru se na 15 minut zrus moznost nakupovat v danem baru
- Opraven bug, kdy se u DM ukazovaly na vyber MKII zbrane
- Opraven bug, kdy u jobu pizza poslicka nebo autobusaka obcas NPC zacali utikat, pokud se jim zdalo, ze je chcete prejet
- Po pripojeni na server se automaticky vybere jazyk (u nove registrovanych hracu)
- U jobu policisty obcas muzete narazit na nahodne NPC kriminalniky, ktere mate za ukol zabit
- Opraven bug, kdy neslo nakupovat vickrat po sobe ve stejnem obchodu s oblecenim
- Opraven bug, kdy nov registrovani hraci po dokonceni tutorialu nebyli spawnuti na letisti
- Pridano TDM Deconstruction
- Nove stats, top stats a achievementy souvisejici s TDM
FoFo23
FoFo23 Editor Level 72 6.7.2022 08:54
Po kúpe hasiaceho prístroja je tam možnosť zakúpiť si skin, ktorý to samozrejme nedá, ale peniaze to zoberie
Po kúpe hasiaceho prístroja je tam možnosť zakúpiť si skin, ktorý to samozrejme nedá, ale peniaze to zoberie
1... 9 10 11 12 13... 15
Toto téma bylo zamknuto.