Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
Veselé Velikonoce všem hráčům!

Beta test FiveM serveru

1... 11 12 13 14 15
rasheedka
rasheedka Násilník Level 60 13.7.2022 17:04
Police job Unable to kill criminal NPC
Police job
Unable to kill criminal NPC

mmiirreekk
mmiirreekk Legendární hráč Level 135 13.7.2022 17:18
crashla mi hra na tdm a po pripojeny jsem byl zabit za "odpojeni pred smrti"
crashla mi hra na tdm a po pripojeny jsem byl zabit za "odpojeni pred smrti"
Amas
Amas Administrátor Level 129 13.7.2022 17:24
— Když si hráč na místo konání TDM nadropuje zbraně, po prvním úmrtí na TDM si je pak může vzít a používat je, dokud znovu nezemře. — Když přes interakční menu dropnu všechny přísavné bomby, v ruce pořád jedna zůstane, i když mám 0 ammo a když ji položím pomocí LMB (když ji hodím, tak zmizí), tak ji lze odpálit.
— Když si hráč na místo konání TDM nadropuje zbraně, po prvním úmrtí na TDM si je pak může vzít a používat je, dokud znovu nezemře.

— Když přes interakční menu dropnu všechny přísavné bomby, v ruce pořád jedna zůstane, i když mám 0 ammo a když ji položím pomocí LMB (když ji hodím, tak zmizí), tak ji lze odpálit.
Amas
Amas Administrátor Level 129 13.7.2022 18:11
— Mechanik někdy nedoručí vozidlo na poprvé. Odečte to peníze, v chatu napíše LOAD GARAGE VEHICILE 1, <název vozidla> a to je vše. Musí se takhle zavolat všechny, aby fungoval mechanik a napsaly se všechny debugy.
— Mechanik někdy nedoručí vozidlo na poprvé. Odečte to peníze, v chatu napíše LOAD GARAGE VEHICILE 1, <název vozidla> a to je vše. Musí se takhle zavolat všechny, aby fungoval mechanik a napsaly se všechny debugy.
gresak
gresak Legendární hráč Level 66 13.7.2022 18:55
Dnes mi padá hra,zhruba 5x za sebou,restart pc jsem zkoušel. Pokaždé je v crashu "texas-enemy-bulldog" ,pokaždé za to samé hra crashne. Na konkurenčním fivem serveru mi hra nepadá.Spadne tak od 10 až 25 minut od doby připojení se na server.Ram paměť je v pořádku. Během pádů jsem byl v gangu.
Dnes mi padá hra,zhruba 5x za sebou,restart pc jsem zkoušel.
Pokaždé je v crashu "texas-enemy-bulldog" ,pokaždé za to samé hra crashne.
Na konkurenčním fivem serveru mi hra nepadá.Spadne tak od 10 až 25 minut od doby připojení se na server.Ram paměť je v pořádku.
Během pádů jsem byl v gangu.
Amas
Amas Administrátor Level 129 13.7.2022 23:59
Automaty na svačinky nesnižují úroveň hladu.
Automaty na svačinky nesnižují úroveň hladu.
niCe
niCe Hlavní Manažer Legendární hráč Level 339 14.7.2022 11:21
- Opraven bug, kdy jste mohli byt zabiti za odpojeni pred zabitim, pokud jste byli na eventu nebo DM/TDM - Opraveny ceny zbrani u prekupnika zbrani - Opraven bug, kdy pokud jste se pripojili na eventu z garaze a rozjeli jste vozidlo, byli jste teleportovani pred garaz - Opraven bug, kdy se obcas po koupeni tuningu vozidlo smazalo z garaze - Opraven bug, kdy po reconnectu v garazi jste nevideli vozidla v garazi - Automaty na svacinky nyni snizuji hlad - Pokud vyhazite pres interakcni menu vsechny granaty apod., tak vam zmizi granaty ze seznamu zbrani - Na strelnici si muzete zlepsit dovednosti se strilenim - Plynulejsi pohyb drticky i strelnice
- Opraven bug, kdy jste mohli byt zabiti za odpojeni pred zabitim, pokud jste byli na eventu nebo DM/TDM
- Opraveny ceny zbrani u prekupnika zbrani
- Opraven bug, kdy pokud jste se pripojili na eventu z garaze a rozjeli jste vozidlo, byli jste teleportovani pred garaz
- Opraven bug, kdy se obcas po koupeni tuningu vozidlo smazalo z garaze
- Opraven bug, kdy po reconnectu v garazi jste nevideli vozidla v garazi
- Automaty na svacinky nyni snizuji hlad
- Pokud vyhazite pres interakcni menu vsechny granaty apod., tak vam zmizi granaty ze seznamu zbrani
- Na strelnici si muzete zlepsit dovednosti se strilenim
- Plynulejsi pohyb drticky i strelnice
mmiirreekk
mmiirreekk Legendární hráč Level 135 14.7.2022 17:42
nevim jestli je bug ze se na vojenske zakladne spawnuje stihacka western besra a nebo ze me to kickne za cheaty, kdyz s ni letim vic jak 300 edit: ted jsem to zkousel i ze shamalem a taky me to kicklo kdyz jsem letel vic jak 300
nevim jestli je bug ze se na vojenske zakladne spawnuje stihacka western besra a nebo ze me to kickne za cheaty, kdyz s ni letim vic jak 300
edit: ted jsem to zkousel i ze shamalem a taky me to kicklo kdyz jsem letel vic jak 300
mmiirreekk
mmiirreekk Legendární hráč Level 135 14.7.2022 18:18
ted jsem se vratil do hry po tom co me server kicknul za cheaty, kdyz jsem byl v letadle, po pripojeni jsem padal z velke vysky a dopad me nezabil, neubralo mi to vubec zivot
ted jsem se vratil do hry po tom co me server kicknul za cheaty, kdyz jsem byl v letadle, po pripojeni jsem padal z velke vysky a dopad me nezabil, neubralo mi to vubec zivot
gresak
gresak Legendární hráč Level 66 14.7.2022 19:01
Pokuď autem odsunete konteiner na jiné místo,stále na původním místě se zobrazuje hláška že stiskem E prohledáte konteiner i když na místě žádný není a konteiner lze prohledat.Létají i odpadkové pytle.
Pokuď autem odsunete konteiner na jiné místo,stále na původním místě se zobrazuje hláška že stiskem E prohledáte konteiner i když na místě žádný není a konteiner lze prohledat.Létají i odpadkové pytle.
1... 11 12 13 14 15
Toto téma bylo zamknuto.