Když vjedu se Stockade do tunírny Los Santos Customs, tak když chci odjet, tak se garážová vrata normálně otevřou, ale vyjet nemůžu. Narážím totiž hořejškem dodávky do neviditelné bariéry. vyjet se mi sice jednou povedlo, ale byla to spíš náhoda.
Když vjedu se Stockade do tunírny Los Santos Customs, tak když chci odjet, tak se garážová vrata normálně otevřou, ale vyjet nemůžu. Narážím totiž hořejškem dodávky do neviditelné bariéry. vyjet se mi sice jednou povedlo, ale byla to spíš náhoda.
Ahoj, chci se zeptat, proč nejde koupit dům, kde se píše ''Tento dům můžete koupit za 0 minut'' ? Čekal jsem asi 5minut u pointu a nic. I jsem udělal relog a stále nic. Díky za odpověď.
Ahoj, chci se zeptat, proč nejde koupit dům, kde se píše ''Tento dům můžete koupit za 0 minut'' ? Čekal jsem asi 5minut u pointu a nic. I jsem udělal relog a stále nic. Díky za odpověď.
U jakeho domu to pise?
To neni bug.
To neni bug - https://gta.fandom.com/wiki/Sultan_RS
To je bug GTA, s tim nic neudelame.
“Ahoj, chci se zeptat, proč nejde koupit dům, kde se píše ''Tento dům můžete koupit za 0 minut'' ? Čekal jsem asi 5minut u pointu a nic. I jsem udělal relog a stále nic. Díky za odpověď.” U jakeho domu to pise?
“Hráč, ktorý vypíše odmenu na určitého hráča dostane psychicky stav po jeho zabití.” To neni bug.
“Když vjedu se Stockade do tunírny Los Santos Customs, tak když chci odjet, tak se garážová vrata normálně otevřou, ale vyjet nemůžu. Narážím totiž hořejškem dodávky do neviditelné bariéry. vyjet se mi sice jednou povedlo, ale byla to spíš náhoda.” To je bug GTA, s tim nic neudelame.
Novy hráči často písali, že sa im na začiatku nespawne lamar s vozidlami, alebo keď sa spawne, tak nevidia na minimape ciel s garážou, kde dané vozidla maju uložit.
Zároveň týto istý hráči písali, že im nejde spustiť žiadny job.
Napadlo ma, že by tieto 2 bugy mohli mať súvislosť a job nejde spustiť z dôvodu nesplnenia "tutorialu".
Tento bug je možné napraviť tým, že sa hráč zabije cez /menu.
Prikladám krátke video, kde su tieto 2 bugy zobrazené spoločne s riešenim zabitím.
Novy hráči často písali, že sa im na začiatku nespawne lamar s vozidlami, alebo keď sa spawne, tak nevidia na minimape ciel s garážou, kde dané vozidla maju uložit. Zároveň týto istý hráči písali, že im nejde spustiť žiadny job.
Napadlo ma, že by tieto 2 bugy mohli mať súvislosť a job nejde spustiť z dôvodu nesplnenia "tutorialu". Tento bug je možné napraviť tým, že sa hráč zabije cez /menu.
Prikladám krátke video, kde su tieto 2 bugy zobrazené spoločne s riešenim zabitím.
“U jakeho domu to pise? To neni bug. To neni bug - https://gta.fandom.com/wiki/Sultan_RS To je bug GTA, s tim nic neudelame.” Ahoj niCe, píše to u domu 16.
1. Po poslednom update je bugnuta nájomna vražda na policajta. Po zabití policajta nedostávam odmenu.
Je možné, že to má niečo spoločne s novo pridaným update ohladne zrušenia psychickeho stavu po zabití policajta.
1. Po poslednom update je bugnuta nájomna vražda na policajta. Po zabití policajta nedostávam odmenu. Je možné, že to má niečo spoločne s novo pridaným update ohladne zrušenia psychickeho stavu po zabití policajta.
Job pasáka
- u některých misí, kdy musím zákazníka zabít po jejím skončení nezmizí blip z mapy.
- po 10 zkušenostech přestanu dostávat odměny s následující hláškou. (job dělám sám, celou dobu)
Obrázek k oběma nahlášením:
Job pasáka
- u některých misí, kdy musím zákazníka zabít po jejím skončení nezmizí blip z mapy. - po 10 zkušenostech přestanu dostávat odměny s následující hláškou. (job dělám sám, celou dobu)