Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login
Happy Easter to all players!

Bug reportsNahlášení bugu na FiveM

1... 18 19 20 21 22... 161
mmiirreekk
mmiirreekk Legendary player Level 135 02/08/2022 11:02 AM
zkousel jsem tunit kolo a jde na naj dat vsechno co na auto, dokonce funguje nitro :D
zkousel jsem tunit kolo a jde na naj dat vsechno co na auto, dokonce funguje nitro :D
kowelski
kowelski Legendary player Level 56 02/08/2022 07:11 PM
Když vjedu se Stockade do tunírny Los Santos Customs, tak když chci odjet, tak se garážová vrata normálně otevřou, ale vyjet nemůžu. Narážím totiž hořejškem dodávky do neviditelné bariéry. vyjet se mi sice jednou povedlo, ale byla to spíš náhoda.
Když vjedu se Stockade do tunírny Los Santos Customs, tak když chci odjet, tak se garážová vrata normálně otevřou, ale vyjet nemůžu. Narážím totiž hořejškem dodávky do neviditelné bariéry. vyjet se mi sice jednou povedlo, ale byla to spíš náhoda.
JanoS4
JanoS4 Legendary player Level 54 02/08/2022 07:43 PM
Sultan RS v kategórii supersporty

„Rád by som zo­mrel na Marse. Ale nie pri ná­raze do pla­néty.“ - Elon Musk
AlmaNyx
AlmaNyx Hitman Level 78 02/08/2022 08:26 PM
Hráč, ktorý vypíše odmenu na určitého hráča dostane psychicky stav po jeho zabití.
Hráč, ktorý vypíše odmenu na určitého hráča dostane psychicky stav po jeho zabití.
7Mollen7
7Mollen7 Moderator Friendly Level 86 02/08/2022 09:13 PM
Ahoj, chci se zeptat, proč nejde koupit dům, kde se píše ''Tento dům můžete koupit za 0 minut'' ? Čekal jsem asi 5minut u pointu a nic. I jsem udělal relog a stále nic. Díky za odpověď.
Ahoj, chci se zeptat, proč nejde koupit dům, kde se píše ''Tento dům můžete koupit za 0 minut'' ? Čekal jsem asi 5minut u pointu a nic. I jsem udělal relog a stále nic. Díky za odpověď.
7Mollen7
niCe
niCe Lead Manager Legendary player Level 339 03/08/2022 12:38 PM
U jakeho domu to pise? To neni bug. To neni bug - https://gta.fandom.com/wiki/Sultan_RS To je bug GTA, s tim nic neudelame.
U jakeho domu to pise?

To neni bug.

To neni bug - gta.fandom.com/wiki/Sultan_RS

To je bug GTA, s tim nic neudelame.
AlmaNyx
AlmaNyx Hitman Level 78 03/08/2022 08:39 PM
Novy hráči často písali, že sa im na začiatku nespawne lamar s vozidlami, alebo keď sa spawne, tak nevidia na minimape ciel s garážou, kde dané vozidla maju uložit. Zároveň týto istý hráči písali, že im nejde spustiť žiadny job. Napadlo ma, že by tieto 2 bugy mohli mať súvislosť a job nejde spustiť z dôvodu nesplnenia "tutorialu". Tento bug je možné napraviť tým, že sa hráč zabije cez /menu. Prikladám krátke video, kde su tieto 2 bugy zobrazené spoločne s riešenim zabitím.
Novy hráči často písali, že sa im na začiatku nespawne lamar s vozidlami, alebo keď sa spawne, tak nevidia na minimape ciel s garážou, kde dané vozidla maju uložit.
Zároveň týto istý hráči písali, že im nejde spustiť žiadny job.

Napadlo ma, že by tieto 2 bugy mohli mať súvislosť a job nejde spustiť z dôvodu nesplnenia "tutorialu".
Tento bug je možné napraviť tým, že sa hráč zabije cez /menu.

Prikladám krátke video, kde su tieto 2 bugy zobrazené spoločne s riešenim zabitím.

7Mollen7
7Mollen7 Moderator Friendly Level 86 03/08/2022 10:22 PM
Ahoj niCe, píše to u domu 16.
U jakeho domu to pise? To neni bug. To neni bug - https://gta.fandom.com/wiki/Sultan_RS To je bug GTA, s tim nic neudelame.
Ahoj niCe, píše to u domu 16.
7Mollen7
AlmaNyx
AlmaNyx Hitman Level 78 04/08/2022 03:22 PM
1. Po poslednom update je bugnuta nájomna vražda na policajta. Po zabití policajta nedostávam odmenu. Je možné, že to má niečo spoločne s novo pridaným update ohladne zrušenia psychickeho stavu po zabití policajta.
1. Po poslednom update je bugnuta nájomna vražda na policajta. Po zabití policajta nedostávam odmenu.
Je možné, že to má niečo spoločne s novo pridaným update ohladne zrušenia psychickeho stavu po zabití policajta.

This text is displayed only for administrators
JazeX
JazeX Player Level 87 05/08/2022 08:01 AM
Job pasáka - u některých misí, kdy musím zákazníka zabít po jejím skončení nezmizí blip z mapy. - po 10 zkušenostech přestanu dostávat odměny s následující hláškou. (job dělám sám, celou dobu) Obrázek k oběma nahlášením:
Job pasáka

- u některých misí, kdy musím zákazníka zabít po jejím skončení nezmizí blip z mapy.
- po 10 zkušenostech přestanu dostávat odměny s následující hláškou. (job dělám sám, celou dobu)

Obrázek k oběma nahlášením:
1... 18 19 20 21 22... 161