Zrušit kostky ! Každý má několik miliónů, někdo nemá skoro nic... Mnoho lidí maká jenom pomocí /kostky ! WtLS už není to co bývalo, teď napíšu 2x kostky a při troše štěstí mám 1M doma...
Zrušit kostky ! Každý má několik miliónů, někdo nemá skoro nic... Mnoho lidí maká jenom pomocí /kostky ! WtLS už není to co bývalo, teď napíšu 2x kostky a při troše štěstí mám 1M doma...
Hráč SA:MP od:Září 2009 do: Listopad 2014
Ex1SsUpstanding CitizenLevel 5126/07/2013 01:44 AM
dyt se to už snížilo na 500k pro premium hráče.
“Zrušit kostky ! Každý má několik miliónů, někdo nemá skoro nic... Mnoho lidí maká jenom pomocí /kostky ! WtLS už není to co bývalo, teď napíšu 2x kostky a při troše štěstí mám 1M doma...” dyt se to už snížilo na 500k pro premium hráče.
ma to cenu resit nekdo kostky ma rad protoze mu to vydelava ten co prohraje tak je chce zrusit ja taky porad prohraju vsechno co mam taky bych chtel aby se to zrusilo ale či je chyba ze prohravam ? moje kdyz nechci prohrat nebudu hrat
je tezky ho nevyzvat vim :)
ma to cenu resit nekdo kostky ma rad protoze mu to vydelava ten co prohraje tak je chce zrusit ja taky porad prohraju vsechno co mam taky bych chtel aby se to zrusilo ale či je chyba ze prohravam ? moje kdyz nechci prohrat nebudu hrat “kostky 500k” je tezky ho nevyzvat vim :)
A kdo říká že prohrávám? Já sem hoodně miliónů v +..
“ma to cenu resit nekdo kostky ma rad protoze mu to vydelava ten co prohraje tak je chce zrusit ja taky porad prohraju vsechno co mam taky bych chtel aby se to zrusilo ale či je chyba ze prohravam ? moje kdyz nechci prohrat nebudu hrat “kostky 500k” je tezky ho nevyzvat vim :)” A kdo říká že prohrávám? Já sem hoodně miliónů v +..