Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login
Happy Easter to all players!

SuggestionsNávrhy na SA-MP

1... 1071 1072 1073 1074 1075... 2543
B4st
B4st Legendary player Level 77 09/11/2013 06:52 PM
1. Kdyz se prihlasi nekdo z pratel, aby to napsalo i jeho ID. 2. Kdyz se nekdo prihlasi na DM aby to napaalo "Hrac se pripojil na DM"
1. Kdyz se prihlasi nekdo z pratel, aby to napsalo i jeho ID.

2. Kdyz se nekdo prihlasi na DM aby to napaalo "Hrac se pripojil na DM"

Hráč SA:MP od: Září 2009 do: Listopad 2014
Lesk
Lesk Wise one Level 139 09/11/2013 07:02 PM
Stačí napsat /pratele a máš tam jeho ID Tohle už tu bylo několikrát. Dej TAB a koukni se kdo má červený nick (ten je na DM)..
1. Kdyz se prihlasi nekdo z pratel, aby to napsalo i jeho ID.Stačí napsat /pratele a máš tam jeho ID

2. Kdyz se nekdo prihlasi na DM aby to napaalo "Hrac se pripojil na DM"Tohle už tu bylo několikrát. Dej TAB a koukni se kdo má červený nick (ten je na DM)..
ToM1No
ToM1No Legendary player Level 81 09/11/2013 07:52 PM
Lesku vieme ako to zobraziť. Toto je návrh...
Lesku vieme ako to zobraziť. Toto je návrh...
Randy
Randy Epic player Level 154 09/11/2013 08:18 PM
Jasně, na serveru je 150 hráčů a já budu jako neandrtálec pořád dokola protáčet TAB, abych zjistil, jestli se náhodou někdo nepřipojil a mezitím mě někdo zabije třeba minigunem. Chytré. B4stův první návrh ještě doplním mým. Mohlo by to taky upozornit, pokud nějaký z našich přátel odejde ze serveru. Mnohokrát se mi totiž stalo, že jsem jeho odchod nezaznamenal a hrál jsem nadále v domnění, že je online.
2. Kdyz se nekdo prihlasi na DM aby to napaalo "Hrac se pripojil na DM"Tohle už tu bylo několikrát. Dej TAB a koukni se kdo má červený nick (ten je na DM)..Jasně, na serveru je 150 hráčů a já budu jako neandrtálec pořád dokola protáčet TAB, abych zjistil, jestli se náhodou někdo nepřipojil a mezitím mě někdo zabije třeba minigunem. Chytré.

B4stův první návrh ještě doplním mým.
1. Kdyz se prihlasi nekdo z pratel, aby to napsalo i jeho ID.Mohlo by to taky upozornit, pokud nějaký z našich přátel odejde ze serveru. Mnohokrát se mi totiž stalo, že jsem jeho odchod nezaznamenal a hrál jsem nadále v domnění, že je online.
Dargo
Dargo Legendary player Level 57 09/11/2013 09:02 PM
Udělát volitelné cp.Přijedu k apecu dám přikaz /zaparkovat a zaparkuju si vozidlo na svém pozemku u apeku jak chci..
Udělát volitelné cp.Přijedu k apecu dám přikaz /zaparkovat a zaparkuju si vozidlo na svém pozemku u apeku jak chci..
Dargo was here
Kaceris
Kaceris Godfather Level 122 09/11/2013 10:17 PM
Je to dobré nie raz sa stane že hráč robí hitman niekoho zbadá a dokým nanho vystrelí niekto resp. napadne ho portne sa na minihru ...
Je to dobré nie raz sa stane že hráč robí hitman niekoho zbadá a dokým nanho vystrelí niekto resp. napadne ho portne sa na minihru ...
Strelec
Strelec Ruffian Level 82 10/11/2013 12:43 AM
Když založím závod o víc peněz, a nikdo se nepřipojí, tak aby mi to vrátilo po nějakém čase peníze zpět. Protože když je to delší trasa, nechce se mi pokaždé jezdit sám abych o ty vložené peníze nepřišel.
Když založím závod o víc peněz, a nikdo se nepřipojí, tak aby mi to vrátilo po nějakém čase peníze zpět. Protože když je to delší trasa, nechce se mi pokaždé jezdit sám abych o ty vložené peníze nepřišel.

VIPklada
VIPklada Level 112 10/11/2013 02:00 PM
Jestli by nešla přidat na BMX druha barna, třeba na pegy, nebo na sedatko. Vypadalo by to dost dobře.
Jestli by nešla přidat na BMX druha barna, třeba na pegy, nebo na sedatko. Vypadalo by to dost dobře.
Mawerick
Mawerick Level 148 10/11/2013 02:29 PM
Tohle SA nepodporuje.
Tohle SA nepodporuje.
Haine
Haine Level 193 11/11/2013 07:42 PM
/To není špatný nápad :)
/To není špatný nápad :)
1... 1071 1072 1073 1074 1075... 2543