Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login
Happy Easter to all players!

Mute

1 2
OneBlood
OneBlood Legendary player Level 130 25/11/2013 06:07 PM
Zdravim je normalní že jsem dostal mute za slovo Hail na 120 minut a jeste mi psaly ze jsem nacista...? mam to z tupacovi pisničky a občas to napišu... potom sem si zjistil co v prekladu to slovo znamena ... a neprijde mi ze by to bylo nejak spatne pokud vím tak niCe mi sám psal že se to piše heil ... a to sem nikdy nenapsal. A jestli tohle ma byt jako nacistictvi... tak v tom pripade si musite myslet ze aj tupac byl nácek ?
Zdravim je normalní že jsem dostal mute za slovo Hail na 120 minut a jeste mi psaly ze jsem nacista...? mam to z tupacovi pisničky a občas to napišu...
potom sem si zjistil co v prekladu to slovo znamena ... a neprijde mi ze by to bylo nejak spatne pokud vím tak niCe mi sám psal že se to piše heil ... a to sem nikdy nenapsal. A jestli tohle ma byt jako nacistictvi... tak v tom pripade si musite myslet ze aj tupac byl nácek ?
aS]OneBlood]eFys
Live For Everythin
Die For NuthiN
Maggot
Maggot King of GTA Level 82 25/11/2013 06:13 PM
to máš za to že posloucháš takový kekel jako je tupac :D
to máš za to že posloucháš takový kekel jako je tupac :D
OneBlood
OneBlood Legendary player Level 130 25/11/2013 06:15 PM
kekel ? on je bůh rapu :D víš prd co je dobrý a kdyz sem to psal před niCem tak mi žadnej trest nedal... jiny vysvetleni proto nemate ? je to normalni slovo jako kazdy jiny...
kekel ? on je bůh rapu :D víš prd co je dobrý
a kdyz sem to psal před niCem tak mi žadnej trest nedal...
jiny vysvetleni proto nemate ? je to normalni slovo jako kazdy jiny...
aS]OneBlood]eFys
Live For Everythin
Die For NuthiN
Zetsu
Zetsu Level 29 25/11/2013 06:35 PM
Nevím teda. Mute za "hail"... Možná to nějakému horkokrevnému administrátorovi přišlo jako provokace, co jinýho. Dvouhodinový mute bych si představoval tak za "sieg heil" nebo "heil Hitler".
Nevím teda. Mute za "hail"... Možná to nějakému horkokrevnému administrátorovi přišlo jako provokace, co jinýho. Dvouhodinový mute bych si představoval tak za "sieg heil" nebo "heil Hitler".
Lesk
Lesk Wise one Level 139 25/11/2013 06:43 PM
Ahoj, dám vědět gregovi ať se ti tady vyjádří.
Ahoj,
16:33:16 Administrátor Greg_4Fun na 120:00 min umlčel hráče aS]OneBlood]eFys: propagace nacismudám vědět gregovi ať se ti tady vyjádří.
Greg
Greg Scalawag Level 126 25/11/2013 07:12 PM
Mute más za tohle, ale nejenom za to. Už dlouho pozoruji tvoje narážky na židy neustálé urážky a podobně. Nevim kde v jeste sobě beres tu drzost stezovat si.
Mute más za tohle, ale nejenom za to. Už dlouho pozoruji tvoje narážky na židy neustálé urážky a podobně.

Symbol v podobě hajlování byl po porážce nacistického režimu ve druhé světové válce v Československu, stejně jako v Německu a mnohých ostatních evropských zemích, zakázán a dnes může být jeho používání v Česku hodnoceno jako trestný čin podle § 403 či § 404 trestního zákoníku, s trestní sazbou od šesti měsíců až do deseti let odnětí svobody. Neonacisté používají hajlování jako symbol příslušnosti ke své ideologii.
Nevim kde v jeste sobě beres tu drzost stezovat si.
Udoyou
Udoyou Nobody Special Level 135 25/11/2013 07:55 PM
Prepáčte, že vstupujem do témy .. ale aj v tomto videu .. http://www.youtube.com/watch?v=VuJ5kwJSsPE od 27:15 do 27:28 za kamerou je napísané "Taxis can be hailed by pressing..." Takže je to niečo ako mávať / zdraviť .. takže Oneblood to mohol myslieť ako pozdrav a nie ako prejavovanie nacizmu.. :)
Prepáčte, že vstupujem do témy .. ale aj v tomto videu .. www.youtube.com/watch?v=VuJ5kwJSsPE
od 27:15 do 27:28 za kamerou je napísané "Taxis can be hailed by pressing..." Takže je to niečo ako mávať / zdraviť .. takže Oneblood to mohol myslieť ako pozdrav a nie ako prejavovanie nacizmu.. :)
eSing
eSing Nobody Special Level 78 25/11/2013 08:26 PM
Pleteš dvě slova a dvě řeči.
Prepáčte, že vstupujem do témy .. ale aj v tomto videu .. http://www.youtube.com/watch?v=VuJ5kwJSsPE od 27:15 do 27:28 za kamerou je napísané "Taxis can be hailed by pressing..." Takže je to niečo ako mávať / zdraviť .. takže Oneblood to mohol myslieť ako pozdrav a nie ako prejavovanie nacizmu.. :)
Pleteš dvě slova a dvě řeči.
Zetsu
Zetsu Level 29 25/11/2013 08:52 PM
Nechápu, proč Gregu cituješ z wiki zrovna tohle. OneBlood na serveru určitě nehajloval. To asi ani dost dobře nejde, jestli do Sampu nepřidali novou animaci. Anglicky má slovo hail běžný význam a není symbolem nacismu.
Nechápu, proč Gregu cituješ z wiki zrovna tohle. OneBlood na serveru určitě nehajloval. To asi ani dost dobře nejde, jestli do Sampu nepřidali novou animaci. Anglicky má slovo hail běžný význam a není symbolem nacismu.
user8098
user8098 Admired Level 83 25/11/2013 09:02 PM
Vím že můj názor je zbytečnej, ale neodpustím si ho. Musíte uznat že na serveru je spousta děcek, kteří ať už z nevědomosti a neznalosti mají podobné hlášky.... Greg se zachoval podle mě správně. Měl snad čekat na to až začne sypat další hlášky? Když trvdíš že to mělo spojitost s písničkou, tak dokaž že to tak je! Snad by jsi nenapsal jedno slovo do chatu bez toho že by jsi někomu "odpovídal", nebo pokračoval v citování ne? Ikdyž na druhou stranu OneBlood hraje na serveru už delší čas a co si pomatuju tak nikdy s nicim podobným problém neměl..
Vím že můj názor je zbytečnej, ale neodpustím si ho.
Musíte uznat že na serveru je spousta děcek, kteří ať už z nevědomosti a neznalosti mají podobné hlášky....
Greg se zachoval podle mě správně. Měl snad čekat na to až začne sypat další hlášky?
Když trvdíš že to mělo spojitost s písničkou, tak dokaž že to tak je!
Snad by jsi nenapsal jedno slovo do chatu bez toho že by jsi někomu "odpovídal", nebo pokračoval v citování ne?
Ikdyž na druhou stranu OneBlood hraje na serveru už delší čas a co si pomatuju tak nikdy s nicim podobným problém neměl..
1 2
This topic has been locked due to inactivity.