Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login
Happy Easter to all players!

17. vyroci serveru

1 2
IKILLER147
IKILLER147 Administrator Level 116 20/04/2025 10:26 PM
Gratuluji, je to hustý. Jak dlouho už server běží, hlavně díky tobě, že stále vymýšlíš spoustu nových updatu. Děkuji ti moc za ten skvělý strávený čas.
Gratuluji, je to hustý. Jak dlouho už server běží, hlavně díky tobě, že stále vymýšlíš spoustu nových updatu. Děkuji ti moc za ten skvělý strávený čas. blush
Omm
Omm Shoplifter Level 117 21/04/2025 12:25 AM
Paráda gratuluji a děkuji, že tu můžeme hrát Ačkoliv nejsem aktivní a měl jsem už asi 10x dlouhou pauzu tak těch 15let co tu hraju je úžasná doba
Paráda :)
gratuluji a děkuji, že tu můžeme hrát :)
Ačkoliv nejsem aktivní a měl jsem už asi 10x dlouhou pauzu tak těch 15let co tu hraju je úžasná doba :)
jim-carrey6
TadeAs
TadeAs Kingpin Level 93 22/04/2025 01:54 AM
To je pecka, nahodou me napadlo se nyni po x letech podivat, zda to tady stale funguje - a zda se, ze funguje lepe nez kdy jindy. 2008, to uz je nejaky rok zpet, az se tomu tezko veri. Docela dobre si vzpominam na ty uplne zacatky. Svet se meni, WTLS zustava. Skvela prace.
To je pecka, nahodou me napadlo se nyni po x letech podivat, zda to tady stale funguje - a zda se, ze funguje lepe nez kdy jindy.

2008, to uz je nejaky rok zpet, az se tomu tezko veri. Docela dobre si vzpominam na ty uplne zacatky. Svet se meni, WTLS zustava. Skvela prace. :)
bTTreckless
bTTreckless Helper Veteran Level 20 22/04/2025 11:30 AM
Všechno nejlepší k výročí serveru a spousty dalších úspěšných let !
Všechno nejlepší k výročí serveru a spousty dalších úspěšných let ! :)
NITROSHI
NITROSHI Moderator Photographer Level 28 22/04/2025 04:16 PM
Mnoho dalších let přeji! Všechno nejlepší a děkujeme za skvělou práci!
Mnoho dalších let přeji! Všechno nejlepší a děkujeme za skvělou práci!
NITROSHIHO DOUPĚ
AT WHAT COST?! no label.
Haine
Haine Level 193 22/04/2025 04:23 PM
Tak to je masakr, já v září tady budu hrát 15 let.. to je šílený no
Tak to je masakr,

já v září tady budu hrát 15 let.. to je šílený no :D
Tscherny
Tscherny Moderator Level 20 8 hours
Zaslouženě! Gratulace
Zaslouženě! Gratulace
1 2