Confirmation

Confirmation

Confirmation

Confirmation

Register
Login
Happy Easter to all players!

IssueZměna jména ve hře

1
nytroce
nytroce Level 33 30/09/2024 11:37 AM
Zdravím, po 8 měsících jsem začal opět hrát GTA SA a rád bych si ve hře změnil jméno. Nedopatřením jsem ale měl nové jméno již v SAMP a když jsem se přihlásil na WTLS, napsal své heslo atd., tak jsem potom zjistil, že jsem vytvořil nový účet. Když se přihlásím na můj hlavní účet, tak jméno si změnit nemůžů, protože je už zabrané (mým druhým účtem, který jsem vytvořil omylem). Byla by možnost druhý účet vymazat, nebo mu změnit jméno? Server: S3 Dosavadní nick: restinspace Nový nick: nytroce Děkuji.
Zdravím,

po 8 měsících jsem začal opět hrát GTA SA a rád bych si ve hře změnil jméno.

Nedopatřením jsem ale měl nové jméno již v SAMP a když jsem se přihlásil na WTLS, napsal své heslo atd., tak jsem potom zjistil, že jsem vytvořil nový účet. Když se přihlásím na můj hlavní účet, tak jméno si změnit nemůžů, protože je už zabrané (mým druhým účtem, který jsem vytvořil omylem).

Byla by možnost druhý účet vymazat, nebo mu změnit jméno? sweat_smile

Server: S3
Dosavadní nick: restinspace
Nový nick: nytroce

Děkuji. blush
God bless you.
AdamONE
AdamONE Level 107 30/09/2024 11:54 AM
Ahoj, kdyz ucet nepropojis s uctem na webu tak se po nejake dobe automaticky smaze. Nepripojuj se na nej a vydrz nejakou dobu, pak to zkus a melo by to fungovat. Kdyby si mel dalsi dotaz, napis mi sz na webu.
Ahoj, kdyz ucet nepropojis s uctem na webu tak se po nejake dobe automaticky smaze. Nepripojuj se na nej a vydrz nejakou dobu, pak to zkus a melo by to fungovat.
Kdyby si mel dalsi dotaz, napis mi sz na webu.
1
This thread has been locked.