Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
Veselé Velikonoce všem hráčům!

Nejde prodloužit dům

1
Vrabi
Vrabi Legendární hráč Level 66 20.7.2023 21:19
Ahoj, po několika dnech jsem to znovu zkusil a bohužel mi nejde prodloužit dům. Mám ho dnes už jen na 30 dní a píše to větu "tento dům už nemůžete více prodloužit". Nějaké rady, co s tím? Úplně bych o něj nerad přišel, až se vrátím zase k aktivnějšímu hraní. Díky
Ahoj, po několika dnech jsem to znovu zkusil a bohužel mi nejde prodloužit dům. Mám ho dnes už jen na 30 dní a píše to větu "tento dům už nemůžete více prodloužit". Nějaké rady, co s tím? Úplně bych o něj nerad přišel, až se vrátím zase k aktivnějšímu hraní. Díky
FoFo23 FoFo23 20.7.2023 22:11
Ahoj, napísal by si nám prosím ťa o aké ID domu sa jedná a či to skúšaš predlžovať cez /shop alebo cez Dynasty?
Ahoj, napísal by si nám prosím ťa o aké ID domu sa jedná a či to skúšaš predlžovať cez /shop alebo cez Dynasty?
Next Next 20.7.2023 22:33
FoFo23: Na FiveM Dynasty neni a pres /shop se taky dum prodlouzit neda. Zatim se prodluzuje v CP domu.
FoFo23: Na FiveM Dynasty neni a pres /shop se taky dum prodlouzit neda. Zatim se prodluzuje v CP domu.
Deadovec
Deadovec Manažer Level 106 20.7.2023 22:20
Ahoj, bez prémium účtu si môžeš dom predĺžiť na 30 dní. Ak si ho chceš predĺžiť na dlhšie potrebuješ premium účet.
Ahoj,
bez prémium účtu si môžeš dom predĺžiť na 30 dní. Ak si ho chceš predĺžiť na dlhšie potrebuješ premium účet.
Vrabi
Vrabi Legendární hráč Level 66 21.7.2023 08:27
Aha, díky za info
Aha, díky za info
1
Toto téma bylo zamknuto.