Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
Veselé Velikonoce všem hráčům!

Nahlášení buguNahlášení bugu na FiveM

1... 3 4 5 6 7... 161
Zeintar
Zeintar Legendární hráč Level 75 16.7.2022 18:06
Při eventu undead nightmare je vpravo dole "Soupeři" místo "Spoluhráči"... Nehrajeme proti sobě, ale spolu. Při eventu undead nightmare se část zombie bojí a prostě utíkají pryč... :D
Při eventu undead nightmare je vpravo dole "Soupeři" místo "Spoluhráči"... Nehrajeme proti sobě, ale spolu.

Při eventu undead nightmare se část zombie bojí a prostě utíkají pryč... :D

Kolsa
Kolsa Level 71 16.7.2022 19:32
občas mi random nahodí hvězdy za napadení policisty. nejspíš to bylo protože naboural do mojeho auta v kerem jsem předtim byl.
občas mi random nahodí hvězdy za napadení policisty. nejspíš to bylo protože naboural do mojeho auta v kerem jsem předtim byl.
Amas
Amas Administrátor Level 129 16.7.2022 21:11
Zeintar
Zeintar Legendární hráč Level 75 16.7.2022 21:22
Pokud umřeš, nevypadnou z tebe ruční zbraně. (Jako třeba mačeta, apod). Přitom pistolky, microSMG atd padá.
Pokud umřeš, nevypadnou z tebe ruční zbraně. (Jako třeba mačeta, apod). Přitom pistolky, microSMG atd padá.

StaniceHranice
StaniceHranice Epický hráč Level 169 16.7.2022 21:45
Nejdou kupovat motelový pokoje
Nejdou kupovat motelový pokoje
Scrapy
Scrapy Legendární hráč Level 98 16.7.2022 22:14
1) Častokrát sa stane, že v jobu policajta napíše hráčovi ktorý robi job a sedí vo vozidle pre policajtov, že sa ma vrátiť do vozidla inak mu skonči job, aj keď vo vozidle sedí. Po odpočtu času mu to ten job realne zruší a musí sa znovú zamestnať 2) Občas sa mi stalo že mi crashla hra a keď som sa pripojil späť tak mi to hodilo rollback mojej postavy tak 10-20 minut dozadu 3) Tiež sa mi asi 5 krát stalo, že ak som bol hľadaný a crashla mi hra, tak keď som sa pripojil znovu na server, zabilo ma to za odpojovanie sa pred zatknutím / zabitím, a nikto pri mne na široko daleko nebol 4) Jak piše nadomnou Hadak, že nejdu kupovať motely, tak nejdu kupovať ani domy
1) Častokrát sa stane, že v jobu policajta napíše hráčovi ktorý robi job a sedí vo vozidle pre policajtov, že sa ma vrátiť do vozidla inak mu skonči job, aj keď vo vozidle sedí. Po odpočtu času mu to ten job realne zruší a musí sa znovú zamestnať

2) Občas sa mi stalo že mi crashla hra a keď som sa pripojil späť tak mi to hodilo rollback mojej postavy tak 10-20 minut dozadu

3) Tiež sa mi asi 5 krát stalo, že ak som bol hľadaný a crashla mi hra, tak keď som sa pripojil znovu na server, zabilo ma to za odpojovanie sa pred zatknutím / zabitím, a nikto pri mne na široko daleko nebol

4) Jak piše nadomnou Hadak, že nejdu kupovať motely, tak nejdu kupovať ani domy
7Mollen7
7Mollen7 Moderátor Přátelský hráč Level 86 16.7.2022 23:09
1 : Ani jedna Pizzerie ze tří nemá před skútr na job. 2 : Crash hry pětiminutových intervalech. Předtím to nedělalo.
1 : Ani jedna Pizzerie ze tří nemá před skútr na job.
2 : Crash hry pětiminutových intervalech. Předtím to nedělalo.
7Mollen7
Amas
Amas Administrátor Level 129 16.7.2022 23:42
— Někdy jdou prostřílet gumy, i když jsou na vozidle zakoupené neprůstřelné pneu.
— Někdy jdou prostřílet gumy, i když jsou na vozidle zakoupené neprůstřelné pneu.
eSing
eSing Nikdo Vyjímečný Level 78 17.7.2022 00:00
1. Hráč se musí zaměstnat ve vozidle, v kterém bude jezdit. Pokud přesedne, je nutné se znovu zaměstnat v tom vozidle. Kupovat motelové pokoje a apartmány mi jde. Máte čísla těch pokojů?
1) Častokrát sa stane, že v jobu policajta napíše hráčovi ktorý robi job a sedí vo vozidle pre policajtov, že sa ma vrátiť do vozidla inak mu skonči job, aj keď vo vozidle sedí. Po odpočtu času mu to ten job realne zruší a musí sa znovú zamestnať
1. Hráč se musí zaměstnat ve vozidle, v kterém bude jezdit. Pokud přesedne, je nutné se znovu zaměstnat v tom vozidle.

Nejdou kupovat motelový pokoje.
4) Jak piše nadomnou Hadak, že nejdu kupovať motely, tak nejdu kupovať ani domy

Kupovat motelové pokoje a apartmány mi jde. Máte čísla těch pokojů?
Kybl2
Kybl2 Level 23 17.7.2022 04:20
https://ibb.co/HN6t6tM Tohle asi taky není normální
https://ibb.co/HN6t6tM
Tohle asi taky není normální
1... 3 4 5 6 7... 161