Při eventu undead nightmare je vpravo dole "Soupeři" místo "Spoluhráči"... Nehrajeme proti sobě, ale spolu.
Při eventu undead nightmare se část zombie bojí a prostě utíkají pryč... :D
Při eventu undead nightmare je vpravo dole "Soupeři" místo "Spoluhráči"... Nehrajeme proti sobě, ale spolu.
Při eventu undead nightmare se část zombie bojí a prostě utíkají pryč... :D
1) Častokrát sa stane, že v jobu policajta napíše hráčovi ktorý robi job a sedí vo vozidle pre policajtov, že sa ma vrátiť do vozidla inak mu skonči job, aj keď vo vozidle sedí. Po odpočtu času mu to ten job realne zruší a musí sa znovú zamestnať
2) Občas sa mi stalo že mi crashla hra a keď som sa pripojil späť tak mi to hodilo rollback mojej postavy tak 10-20 minut dozadu
3) Tiež sa mi asi 5 krát stalo, že ak som bol hľadaný a crashla mi hra, tak keď som sa pripojil znovu na server, zabilo ma to za odpojovanie sa pred zatknutím / zabitím, a nikto pri mne na široko daleko nebol
4) Jak piše nadomnou Hadak, že nejdu kupovať motely, tak nejdu kupovať ani domy
1) Častokrát sa stane, že v jobu policajta napíše hráčovi ktorý robi job a sedí vo vozidle pre policajtov, že sa ma vrátiť do vozidla inak mu skonči job, aj keď vo vozidle sedí. Po odpočtu času mu to ten job realne zruší a musí sa znovú zamestnať
2) Občas sa mi stalo že mi crashla hra a keď som sa pripojil späť tak mi to hodilo rollback mojej postavy tak 10-20 minut dozadu
3) Tiež sa mi asi 5 krát stalo, že ak som bol hľadaný a crashla mi hra, tak keď som sa pripojil znovu na server, zabilo ma to za odpojovanie sa pred zatknutím / zabitím, a nikto pri mne na široko daleko nebol
4) Jak piše nadomnou Hadak, že nejdu kupovať motely, tak nejdu kupovať ani domy
1. Hráč se musí zaměstnat ve vozidle, v kterém bude jezdit. Pokud přesedne, je nutné se znovu zaměstnat v tom vozidle.
Kupovat motelové pokoje a apartmány mi jde. Máte čísla těch pokojů?
“1) Častokrát sa stane, že v jobu policajta napíše hráčovi ktorý robi job a sedí vo vozidle pre policajtov, že sa ma vrátiť do vozidla inak mu skonči job, aj keď vo vozidle sedí. Po odpočtu času mu to ten job realne zruší a musí sa znovú zamestnať” 1. Hráč se musí zaměstnat ve vozidle, v kterém bude jezdit. Pokud přesedne, je nutné se znovu zaměstnat v tom vozidle.
“Nejdou kupovat motelový pokoje. 4) Jak piše nadomnou Hadak, že nejdu kupovať motely, tak nejdu kupovať ani domy” Kupovat motelové pokoje a apartmány mi jde. Máte čísla těch pokojů?