Zdravím mám návrh k exportu pokusím se tu normálně vyjádřit.
Současný stav
Aktuálně systém exportu funguje tak, že hráč dostane seznam klasických aut, která se náhodně spawnují někde po mapě. Problém však je, že neexistuje žádná garance spawnu – některé auto se objeví během pár minut, jiné hledáš i dvě hodiny bez úspěchu. Výsledkem je frustrující, náhodně závislý gameplay, který ztrácí tempo i motivaci.
Můj návrh – export jako mise
Navrhuji přetvořit exportní systém více do stylu "mise" s několika klíčovými prvky:
Kontakt (např. Simeon)
Hráč dostane upozornění, že „kontakt“ vytipoval jedno z exportních aut nebo mu může zavolat a vytipovat za poplatek.
Dostaneš přibližnou oblast výskytu (např. kruh na mapě nebo popis místa – „někde u Vespucci Beach“).
Fáze hledání
V oblasti se vozidlo opravdu spawnuje (větší šance než teď).
Auto je buď zaparkované nebo v pohybu, může mít i ochranku nebo řidiče to je docela jedno.
Hráč ho musí nenápadně ukrást (picklock / hacknutí).
Doručení do docků
Klasicky auto odvézt do přístavu s tím, že cestou může hrozit pronásledování policií (např. pokud šlo o cenné auto nebo bylo kradené z určité oblasti).
Rotace aut
Exportní vozidla by se mohly rotovat spolu s klasickými auty z autosalonu nebo i s vybranými addon vozidly (například za vyšší odměnu).
Bonusové exporty by mohly být limitované časem – tento týden exkluzivní auto k exportu XY nebo něco jiného.
Čím chci návrhem docílit
Sjednocená herní doba – mise trvá podobně dlouho, žádné nahodilé 2hodinové hledání.
Více immersivní zážitek – připomíná kriminální zakázku.
Přirozený způsob, jak do hry zapojit i novější nebo addon auta.
Možnost dalšího rozvoje – např. více kontaktů s různým chováním (jeden dává info za peníze, jiný chce protislužbu nebo využití s vlastní autodílnou).
To je takový nástřel co jsem chtěl předat děkuji za přečtení.
Zdravím mám návrh k exportu pokusím se tu normálně vyjádřit.
Současný stav Aktuálně systém exportu funguje tak, že hráč dostane seznam klasických aut, která se náhodně spawnují někde po mapě. Problém však je, že neexistuje žádná garance spawnu – některé auto se objeví během pár minut, jiné hledáš i dvě hodiny bez úspěchu. Výsledkem je frustrující, náhodně závislý gameplay, který ztrácí tempo i motivaci.
Můj návrh – export jako mise Navrhuji přetvořit exportní systém více do stylu "mise" s několika klíčovými prvky:
Kontakt (např. Simeon) Hráč dostane upozornění, že „kontakt“ vytipoval jedno z exportních aut nebo mu může zavolat a vytipovat za poplatek. Dostaneš přibližnou oblast výskytu (např. kruh na mapě nebo popis místa – „někde u Vespucci Beach“).
Fáze hledání V oblasti se vozidlo opravdu spawnuje (větší šance než teď). Auto je buď zaparkované nebo v pohybu, může mít i ochranku nebo řidiče to je docela jedno. Hráč ho musí nenápadně ukrást (picklock / hacknutí).
Doručení do docků Klasicky auto odvézt do přístavu s tím, že cestou může hrozit pronásledování policií (např. pokud šlo o cenné auto nebo bylo kradené z určité oblasti).
Rotace aut Exportní vozidla by se mohly rotovat spolu s klasickými auty z autosalonu nebo i s vybranými addon vozidly (například za vyšší odměnu). Bonusové exporty by mohly být limitované časem – tento týden exkluzivní auto k exportu XY nebo něco jiného.
Čím chci návrhem docílit Sjednocená herní doba – mise trvá podobně dlouho, žádné nahodilé 2hodinové hledání. Více immersivní zážitek – připomíná kriminální zakázku. Přirozený způsob, jak do hry zapojit i novější nebo addon auta. Možnost dalšího rozvoje – např. více kontaktů s různým chováním (jeden dává info za peníze, jiný chce protislužbu nebo využití s vlastní autodílnou).
To je takový nástřel co jsem chtěl předat děkuji za přečtení.
To mi připomíná kradení aut pro Dwaina na SAMPU. Kde jsi mu zavolal, požádal ho o zaslání lokace vozidla. Došla ti SMS s oblastí kde se auto nachází a fotkou daného vozu a už jsi měl za úkol jen dané vozidlo najít a dovézt do autodílny v Doherty.
To mi připomíná kradení aut pro Dwaina na SAMPU. Kde jsi mu zavolal, požádal ho o zaslání lokace vozidla. Došla ti SMS s oblastí kde se auto nachází a fotkou daného vozu a už jsi měl za úkol jen dané vozidlo najít a dovézt do autodílny v Doherty.
Přesně na tento způsob jsem to myslel dost mě to bavilo. Podobné mise jsou i v onlinu pro vehicle warehouse, Simeon jen posílá seznam ale ten nikdo neplní ze stejného důvodu, kvůli spawnu těch klasických aut na silnici.
Přesně na tento způsob jsem to myslel dost mě to bavilo. Podobné mise jsou i v onlinu pro vehicle warehouse, Simeon jen posílá seznam ale ten nikdo neplní ze stejného důvodu, kvůli spawnu těch klasických aut na silnici.
Zdravím,
rád bych navrhl úpravu jobu řidiče kamionu. Aktuálně dostupné tahače (Hauler, Phantom a Packer) jsou fajn klasiky, ale všechny jsou si dost podobné – jak rychlostí, tak ovladatelností. Chybí mi tu možnost volby něčeho svižnějšího, jako je například Roadtrain ze SAMPu.
Navrhuji proto přidat do nabídky například Phantom Custom nebo Hauler Custom z onlinu. Obě vozidla jsou modernější a výkonnější, ale mají nevýhodu v tom, že jsou obrněná a vydrží mnoho výbuchů, což by mohlo narušit herní balanc. Z toho důvodu navrhuji upravit jejich odolnost (armor), případně místo nich přidat jiný addon kamion, který nabídne lepší jízdní vlastnosti, ale nebude příliš silný.
Cílem návrhu je dát hráčům možnost pořídit si za vyšší cenu lepší kamion, který jim zrychlí a zpříjemní práci – podobně jako Roadtrain na SAMPu – a zároveň zachovat vyváženost celého jobu.
Díky za přečtení.
Zdravím, rád bych navrhl úpravu jobu řidiče kamionu. Aktuálně dostupné tahače (Hauler, Phantom a Packer) jsou fajn klasiky, ale všechny jsou si dost podobné – jak rychlostí, tak ovladatelností. Chybí mi tu možnost volby něčeho svižnějšího, jako je například Roadtrain ze SAMPu.
Navrhuji proto přidat do nabídky například Phantom Custom nebo Hauler Custom z onlinu. Obě vozidla jsou modernější a výkonnější, ale mají nevýhodu v tom, že jsou obrněná a vydrží mnoho výbuchů, což by mohlo narušit herní balanc. Z toho důvodu navrhuji upravit jejich odolnost (armor), případně místo nich přidat jiný addon kamion, který nabídne lepší jízdní vlastnosti, ale nebude příliš silný.
Cílem návrhu je dát hráčům možnost pořídit si za vyšší cenu lepší kamion, který jim zrychlí a zpříjemní práci – podobně jako Roadtrain na SAMPu – a zároveň zachovat vyváženost celého jobu.
Ahoj,
chtělo by to trochu oživit job zdravotníka, když se přidal moc pěkný interiér nemocnice.
Něco podobného jako vylepšení jobu právníka o soudy. Které jsou velmi zajímavou featurou.
Návrh: Zdravotník by musel po interiéru nemocnice zařídit různá vyšetření ke stanovení konečné diagnózy pacienta. Po vyhodnocení diagnózy by pacient po špatné diagnostice zemřel.
Druhy vyšetření: CT, RTG, UZ, EKG, Krevní testy.
Po zařízení potřebných vyšetření u pacienta vyskočí tabulka s 9 diagnózami které zdravotník musí zkontrolovat a porovnat se soupiskou diagnóz v knize diagnóz (podobná kniha jako u Atlasu hub, Zvěře, Ryb) kde bude u diagnóz napsaná kombinace nálezů různých vyšetření.
Seznam diagnóz:
Infarkt → EKG: změny ST, Krev: vysoké troponiny
Zápal plic → RTG: bílé skvrny v plicích, Krev: vysoké CRP
Mrtvice → CT: poškození mozku, EKG: nepravidelný rytmus
Plicní embolie → CT: krevní sraženina v plicích, Krev: vysoké D-dimery
Zánět slinivky → UZ: zvětšená slinivka, Krev: vysoká amyláza
Astma → RTG: normální nebo nafouknuté plíce, EKG: normální
Žaludeční vřed → CT: poškození žaludku, Krev: chudokrevnost
Zánět slepého střeva → UZ: zvětšený apendix, Krev: vysoké CRP
Zlomenina → RTG: prasklá kost, Krev: možná anémie
Určitě to nebude lehké naprogramovat, ale myslím si, že by to velmi pomohlo jobu který má velký potenciál.
Děkuji za přečtení.
Ahoj, chtělo by to trochu oživit job zdravotníka, když se přidal moc pěkný interiér nemocnice. Něco podobného jako vylepšení jobu právníka o soudy. Které jsou velmi zajímavou featurou.
Návrh: Zdravotník by musel po interiéru nemocnice zařídit různá vyšetření ke stanovení konečné diagnózy pacienta. Po vyhodnocení diagnózy by pacient po špatné diagnostice zemřel.
Druhy vyšetření: CT, RTG, UZ, EKG, Krevní testy.
Po zařízení potřebných vyšetření u pacienta vyskočí tabulka s 9 diagnózami které zdravotník musí zkontrolovat a porovnat se soupiskou diagnóz v knize diagnóz (podobná kniha jako u Atlasu hub, Zvěře, Ryb) kde bude u diagnóz napsaná kombinace nálezů různých vyšetření.
Seznam diagnóz: Infarkt → EKG: změny ST, Krev: vysoké troponiny Zápal plic → RTG: bílé skvrny v plicích, Krev: vysoké CRP Mrtvice → CT: poškození mozku, EKG: nepravidelný rytmus Plicní embolie → CT: krevní sraženina v plicích, Krev: vysoké D-dimery Zánět slinivky → UZ: zvětšená slinivka, Krev: vysoká amyláza Astma → RTG: normální nebo nafouknuté plíce, EKG: normální Žaludeční vřed → CT: poškození žaludku, Krev: chudokrevnost Zánět slepého střeva → UZ: zvětšený apendix, Krev: vysoké CRP Zlomenina → RTG: prasklá kost, Krev: možná anémie
Určitě to nebude lehké naprogramovat, ale myslím si, že by to velmi pomohlo jobu který má velký potenciál. Děkuji za přečtení.
-Přidat příkaz /respawn, nebo nějaký jiný pro respawn všech vlastněných vozidel, ve kterých nikdo nesedí.
-Přidat příkaz /okna, pro stažení oken ve vozidle, pokud je to možné.
-Vrátit možnost změnit barvu interiéru u vozidla Sunrise R(mění se barva sportovních sedaček).
-Přidat do autosalonů a importu vozidel (třeba i za větší poplatek) možnost zkušební jízdy s vylepšením výkonu (motor, turbo atd..).
-Přidat příkaz /respawn, nebo nějaký jiný pro respawn všech vlastněných vozidel, ve kterých nikdo nesedí. -Přidat příkaz /okna, pro stažení oken ve vozidle, pokud je to možné. -Vrátit možnost změnit barvu interiéru u vozidla Sunrise R(mění se barva sportovních sedaček). -Přidat do autosalonů a importu vozidel (třeba i za větší poplatek) možnost zkušební jízdy s vylepšením výkonu (motor, turbo atd..).
2 Nápady,
Nový policejní systém, kde policie uvidí tebe na mapě pouze do té doby dokud tě neuvidí nablízko, tudíž by se dalo zbavit policií pouze tak, že by jsi jim ujel
Drift Tunning, na určitá auta by se dalo u benny´s nainstalovat v rozmezí 250k-500k$ zaplatit drift tunning a fungovalo by to totožně jak v gta online
2 Nápady, Nový policejní systém, kde policie uvidí tebe na mapě pouze do té doby dokud tě neuvidí nablízko, tudíž by se dalo zbavit policií pouze tak, že by jsi jim ujel Drift Tunning, na určitá auta by se dalo u benny´s nainstalovat v rozmezí 250k-500k$ zaplatit drift tunning a fungovalo by to totožně jak v gta online