Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
Veselé Velikonoce všem hráčům!

NávrhyNávrhy na FiveM

1... 55 56 57 58 59... 118
Eso
Eso Hrdlořez Level 101 5.9.2023 15:02
Pridat prodlouzeni apartmanu, garazi, skladu, helipadu, pristavu, hangaru, farmy na marihuanu, skladu kokainu do herniho obchodu.
Pridat prodlouzeni apartmanu, garazi, skladu, helipadu, pristavu, hangaru, farmy na marihuanu, skladu kokainu do herniho obchodu.
AlmaNyx
AlmaNyx Nájemný Vrah Level 78 6.9.2023 08:51
- Pridať kontakt na spustenie najomnej vraždy / pridať tuto možnost do jedneho z aktualne existujucich kontaktov. - Pridať cooldown na znovu pripojenie do gangu, ako je tomu na samp. Pomerne dost sa to zneužíva.
- Pridať kontakt na spustenie najomnej vraždy / pridať tuto možnost do jedneho z aktualne existujucich kontaktov.
- Pridať cooldown na znovu pripojenie do gangu, ako je tomu na samp. Pomerne dost sa to zneužíva.
Nightek
Nightek Nikdo Vyjímečný Level 17 6.9.2023 23:35
- Přidat do obchodu s auty Obey Argento
- Přidat do obchodu s auty Obey Argento
Chone01
Chone01 Poctivý Občan Level 25 9.9.2023 09:08
Zdravím přidal bych lotto o 45m jako to je v samp.
Zdravím přidal bych lotto o 45m jako to je v samp.
► Mám rád banány xD
KurumiNightmare
KurumiNightmare Administrátor Zákeřný Vrah Level 89 9.9.2023 17:29
-Přidat aby člověk v testovací jízdě si mohl vyzkoušet Police Coquette i když nemá 500zk u jobu policisty
-Přidat aby člověk v testovací jízdě si mohl vyzkoušet Police Coquette i když nemá 500zk u jobu policisty
H2SO4
H2SO4 Level 47 10.9.2023 11:06
U jobu kamioňáka by bylo fajn, kdyby si mohl člověk vybrat ze dvou možných nákladů (Legální za který by člověk nedostal WL a nelegální za který by WL dostal) (podle toho by se měnila i cena). U jobu pilota by bylo fajn mít možnost létat (větším letadlem) z letiště na letiště a doručovat zásilky ne pouze rozhazovat letáky uprostřed města.
U jobu kamioňáka by bylo fajn, kdyby si mohl člověk vybrat ze dvou možných nákladů (Legální za který by člověk nedostal WL a nelegální za který by WL dostal) (podle toho by se měnila i cena).

U jobu pilota by bylo fajn mít možnost létat (větším letadlem) z letiště na letiště a doručovat zásilky ne pouze rozhazovat letáky uprostřed města.
Chone01
Chone01 Poctivý Občan Level 25 10.9.2023 23:56
Tento text je zobrazen pouze pro administrátory
► Mám rád banány xD
FliperZ
FliperZ Mistr Podvodů Level 18 11.9.2023 06:08
Ahoj,bylo by fajn zvýšit aspoň o malinko spawn rate vozidla Camper,do sady auto export chybí vždy nejdéle a ani přes hodiny cestování po mapě není k nalezení.
Ahoj,bylo by fajn zvýšit aspoň o malinko spawn rate vozidla Camper,do sady auto export chybí vždy nejdéle a ani přes hodiny cestování po mapě není k nalezení.
7Mollen7
7Mollen7 Moderátor Přátelský hráč Level 86 11.9.2023 19:04
Čao, šlo by prosím přidat nové auta co jsou v online? A pak ještě jednomístnou heli ''Havok''? Díky moc
Čao, šlo by prosím přidat nové auta co jsou v online? A pak ještě jednomístnou heli ''Havok''? Díky moc ;D
7Mollen7
H2SO4 H2SO4 11.9.2023 20:25
+1 taky už netrpělivě čekám na nové auta co jsou v online
+1 taky už netrpělivě čekám na nové auta co jsou v online :D
niCe niCe Hlavní Manažer 13.9.2023 22:01
A opravdu stoji za to nutit hrace upgradovat hru kvuli dvem autum?
A opravdu stoji za to nutit hrace upgradovat hru kvuli dvem autum?
H2SO4 H2SO4 13.9.2023 23:31
Na tohle Ti bohužel ani jeden z nás nemůže odpovědět za všechny. Sám osobně si myslím, že je to více vozů které chybí a není možné je bohužel koupit například (Buffalo EVX, Itali Stinger GTO TT, Penaud La Coureuse, a další..) Pro mě třeba update FiveM není problém, otázkou pak zůstává jak je to pro ostatní, to si netroufám říct. Taky nevím na 100% zda všechny z výše uvedených už jsou pro nějakou z posledních verzí FiveM přidaný. Co by to obnášelo pro hráče tento "update" ? (pokud se nemýlím, tak je to akorát upozorní před vstupem na server že mají jinou verzi FiveM a že jim to updatne nebo ne? Ale třeba pravdu nemám)
Na tohle Ti bohužel ani jeden z nás nemůže odpovědět za všechny. Sám osobně si myslím, že je to více vozů které chybí a není možné je bohužel koupit například (Buffalo EVX, Itali Stinger GTO TT, Penaud La Coureuse, a další..) Pro mě třeba update FiveM není problém, otázkou pak zůstává jak je to pro ostatní, to si netroufám říct. Taky nevím na 100% zda všechny z výše uvedených už jsou pro nějakou z posledních verzí FiveM přidaný. :) Co by to obnášelo pro hráče tento "update" ? (pokud se nemýlím, tak je to akorát upozorní před vstupem na server že mají jinou verzi FiveM a že jim to updatne nebo ne? Ale třeba pravdu nemám)
7Mollen7 7Mollen7 Moderátor 21.9.2023 16:22
Je to na tobě. Vcelku můj názor je, že auta,moto, heli, atd. patří ke Gta. Většina hráčů uvítá nové stroje. Kdyby to něšlo, tak poprosím aspoň tu heli Havok. Díky
Je to na tobě. Vcelku můj názor je, že auta,moto, heli, atd. patří ke Gta. Většina hráčů uvítá nové stroje. Kdyby to něšlo, tak poprosím aspoň tu heli Havok. Díky :)
Lammi
Lammi Level 124 13.9.2023 06:56
myslím si, že by hodně lidí ocenilo přidat něco jako je "tichý režim" do telefonu ,aby když něco dělám at mi nikdo nevolá
myslím si, že by hodně lidí ocenilo přidat něco jako je "tichý režim" do telefonu ,aby když něco dělám at mi nikdo nevolá
potřebuješ s něčím pomoc? nevíš si rady? tak se koukni na muj YTB channel ( YouTube.com/LAMMI )
Lammi Lammi 13.9.2023 08:52
Jeste me napadlo pridat blok na hazard , stejne jak je na sampu
Jeste me napadlo pridat blok na hazard , stejne jak je na sampu
1... 55 56 57 58 59... 118