Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
Veselé Velikonoce všem hráčům!

Stížnost na administrátora Ungyho17

1 2 3 4
inactive
inactive Level 149 17.8.2012 09:58
Zdravím, mám stížnost na ungyho za zneužití admin práv, spawnkill by se měl správně trestat sám, ale administrátory samozřejmě ne.. to je jasné a teď k věci. Mám tu videa jak opakovaně (i když v nějakých částích už to nebyl spawnkill) dělá spawnkill. Videa: http://www.youtube.com/watch?v=1HtTJjfxEes&feature=plcp http://www.youtube.com/watch?v=CH3QcZykJYc&feature=youtu.be PS: Od někoho už jsem slyšel (už nevím od koho), že mu je jedno jestli přijde o adminství.
Zdravím, mám stížnost na ungyho za zneužití admin práv, spawnkill by se měl správně trestat sám, ale administrátory samozřejmě ne.. to je jasné a teď k věci. Mám tu videa jak opakovaně (i když v nějakých částích už to nebyl spawnkill)
dělá spawnkill.

Videa: www.youtube.com/watch?v=1HtTJjfxEes&feature=plcp
www.youtube.com/watch?v=CH3QcZykJYc&feature=youtu.be

PS: Od někoho už jsem slyšel (už nevím od koho), že mu je jedno jestli přijde o adminství.
pELEGRINO
pELEGRINO Legendární hráč Level 75 17.8.2012 10:18
Heh :D . Já měl za to, že spawnkill je to, když tě někdo neustále zabíjí u nemocnice hned když se spawneš. A taky nechápu proč si neustále jezdil k tomu ammunationu, když si věděl že tam zuří nepokoje.
Heh :D . Já měl za to, že spawnkill je to, když tě někdo neustále zabíjí u nemocnice hned když se spawneš. A taky nechápu proč si neustále jezdil k tomu ammunationu, když si věděl že tam zuří nepokoje.
DestroAngel
DestroAngel Zlodějíček Level 47 17.8.2012 10:33
Nevím jestli je to zakázané, ale mě se to nelíbí, že admin v gangu si může číst team chat ostatních gangů... My sme se v gangu domluvili na tom, co si na ně vememe, a jejda, oni přes celé město museli jet pro to samé. Potom by mě zajímalo, proč kickuje hráče za afk, i když žádné afk nedali. Ptal jsem se admina, a afk se prej netrestá. Tak proč kickuje za afk, i když hráč žádné nedal. Pak mě ještě vadí, že občas dělá cbug i když je na serveru zakázaný, ale bohužel nemám důkaz :/
Nevím jestli je to zakázané, ale mě se to nelíbí, že admin v gangu si může číst team chat ostatních gangů... My sme se v gangu domluvili na tom, co si na ně vememe, a jejda, oni přes celé město museli jet pro to samé.
Potom by mě zajímalo, proč kickuje hráče za afk, i když žádné afk nedali. Ptal jsem se admina, a afk se prej netrestá. Tak proč kickuje za afk, i když hráč žádné nedal. Pak mě ještě vadí, že občas dělá cbug i když je na serveru zakázaný, ale bohužel nemám důkaz :/
inactive
inactive Level 149 17.8.2012 10:35
Ještě bych moc rád dodal, že včera (už jsem věděl, že se netrestá utěk do CP) jsem utekl na závod do CP a ungy mě posunul a killnul mě, dnes ráno utekl skyline do CP (pizza) dal jsem report a ungy (jako jediny online admin) to zamitl a rekl mi že se to smí dobíjet si HP ale on si žádné hp nedobíjel a též toho "zneužil jak já".
Ještě bych moc rád dodal, že včera (už jsem věděl, že se netrestá utěk do CP) jsem utekl na závod do CP a ungy mě posunul a killnul mě, dnes ráno utekl skyline do CP (pizza) dal jsem report a ungy (jako jediny online admin) to zamitl a rekl mi že se to smí dobíjet si HP ale on si žádné hp nedobíjel a též toho "zneužil jak já".
Skyline
Skyline Legendární hráč Level 169 17.8.2012 10:44
Jak už tady nějaký administrátor psal myslím že to byl dokonce niCe - co nepotrestá server sám spawnkill není, takže nevím na co si tady stěžuješ. My jsme tě nezabíjly po spawnu je tvů problém že jsi jezdil k ammu nám do rány. Protože potřeboval video se to je jasné. Tak to je ještě vtipnější, ty si tady budeš stěžovat že někdo někam utíká když ty jsi svými útěky do apartmánů na serveru proslavenej, sám jsi se přitom nahrál ve svých úžasných usvědčujících videích.
Jak už tady nějaký administrátor psal myslím že to byl dokonce niCe - co nepotrestá server sám spawnkill není, takže nevím na co si tady stěžuješ. My jsme tě nezabíjly po spawnu je tvů problém že jsi jezdil k ammu nám do rány.

A taky nechápu proč si neustále jezdil k tomu ammunationu, když si věděl že tam zuří nepokoje. Protože potřeboval video se to je jasné.

dnes ráno utekl skyline do CP (pizza) Tak to je ještě vtipnější, ty si tady budeš stěžovat že někdo někam utíká když ty jsi svými útěky do apartmánů na serveru proslavenej, sám jsi se přitom nahrál ve svých úžasných usvědčujících videích.
Lukas284
Lukas284 Legendární hráč Level 128 17.8.2012 10:48
loool :D :D :D N00B úplna debilina toto je, robíš to ty robí to každy.
(i když v nějakých částích už to nebyl spawnkill)
dělá spawnkill.

loool :D :D :D

N00B úplna debilina toto je, robíš to ty robí to každy.
Ungy17
Ungy17 Legendární hráč Level 76 17.8.2012 11:01
Pořidil jsem si stopky a už nikdy si k SAMPU bez nich nesednu ;D
Pořidil jsem si stopky a už nikdy si k SAMPU bez nich nesednu ;D
GH0ST27
GH0ST27 Přátelský hráč Level 91 17.8.2012 11:08
maš odejít z gangu on by tě pak nechal :D a ungy je good admin
maš odejít z gangu on by tě pak nechal :D a ungy je good admin
DestroAngel
DestroAngel Zlodějíček Level 47 17.8.2012 12:17
Hlavně že nadržuje jejich gangu. Když někdo zdrhne na závod před smrtí, nic neudělá. Eminem taky stále robí /q ale protože je triad, tak nic ungy neudělá. Takovýchdle případů tam je hodně...
Hlavně že nadržuje jejich gangu. Když někdo zdrhne na závod před smrtí, nic neudělá. Eminem taky stále robí /q ale protože je triad, tak nic ungy neudělá. Takovýchdle případů tam je hodně...
Dores
Dores Majitel filmového studia Level 94 17.8.2012 12:41
A prečo tam 1 ubralo pol hp za to, že donho strelil ? Ungy je admin preto ho to nepotrestalo..
co nepotrestá server sám spawnkill není, takže nevím na co si tady stěžuješA prečo tam 1 ubralo pol hp za to, že donho strelil ? Ungy je admin preto ho to nepotrestalo..
1 2 3 4
Toto téma bylo zamknuto kvůli neaktivitě.