Hlásím se na post Helpera.
Vek: 18 let
Jazykove znalosti: Anglictina (6 let)
Odehrany cas na serverech: 936 hodin
Denne hraju na serveru: 5-12 hodin
Dalsi dovednosti: Výborna znalost pravopisu, HTML, Velká aktivita, Skvělá znalost serveru WTLS
Hlásím se na post Helpera.
Vek: 18 let Jazykove znalosti: Anglictina (6 let) Odehrany cas na serverech: 936 hodin Denne hraju na serveru: 5-12 hodin Dalsi dovednosti: Výborna znalost pravopisu, HTML, Velká aktivita, Skvělá znalost serveru WTLS
Přihláška na post Helpera
Věk: 16 Let Můžu ukázat občanku :)
Odehraný čas na serveru: 1450Hodin
Denně na serveru: 1-3Hodiny podle času a na webu 4 Hodiny z webu bych mohl pomáhat hodně času
Jazykové znalosti: Čeština Angličtina 9 Let, občas pochytím něco Německy ale tady to není potřeba
Další dovednosti: Udělat video, Vytvořit stránku, Sem ochoten pomoc hráčum, Pravopis
Mikrofón: Ano Mám a používám
TeamSpeak 3: Ano mám a chodím na něj se pobavit je tam dobrá komunita
Admin Teamu bych chtěl nabídnout pomoc a ochotu ke hráčum které si nevědí rady co dělat nebo dokážu pomoci co a jak
Ano je to tak 2013 Adminum potvrdim
Přihláška na post Helpera Věk: 16 Let Můžu ukázat občanku :) Odehraný čas na serveru: 1450Hodin Registrován: 10.3.2013 tudíž za 3dny to budou 3 roky Denně na serveru: 1-3Hodiny podle času a na webu 4 Hodiny z webu bych mohl pomáhat hodně času Jazykové znalosti: Čeština Angličtina 9 Let, občas pochytím něco Německy ale tady to není potřeba Další dovednosti: Udělat video, Vytvořit stránku, Sem ochoten pomoc hráčum, Pravopis Mikrofón: Ano Mám a používám TeamSpeak 3: Ano mám a chodím na něj se pobavit je tam dobrá komunita
Admin Teamu bych chtěl nabídnout pomoc a ochotu ke hráčum které si nevědí rady co dělat nebo dokážu pomoci co a jak
Hlasím se na post Helpera
Vek: 18 let
Jazykove znalosti: Anglictina (8 let)
Odehrany cas na serverech: 1189 hodin
Denne hraju na serveru: 1-5 hodiny. O víkendu víc
Dalsi dovednosti: znalost pravopisu, znalost serveru, ochota pomoci hráčům
Hlasím se na post Helpera
Vek: 18 let Jazykove znalosti: Anglictina (8 let) Odehrany cas na serverech: 1189 hodin Denne hraju na serveru: 1-5 hodiny. O víkendu víc Dalsi dovednosti: znalost pravopisu, znalost serveru, ochota pomoci hráčům
Vek: 16 let
Jazykove znalosti: Anglictina (6 let), Ruština (3 roky)
Odehrany cas na serverech: 1200+ hodin
Denne hraju na serveru: 1-10 hodin
Dalsi dovednosti: HTML, PHP, dobrá znalost pravopisu, úprava vidii
Vek: 16 let Jazykove znalosti: Anglictina (6 let), Ruština (3 roky) Odehrany cas na serverech: 1200+ hodin Denne hraju na serveru: 1-10 hodin Dalsi dovednosti: HTML, PHP, dobrá znalost pravopisu, úprava vidii
Vek: 23
Jazykové znalosti: Angličtina trochu lvl 999 , Němčina Trochu víc 3 roky ve škole něco japonsky
Odehraný čas na serverech: 3169 hodin a 25 minut
Denně hraji na serveru: 4-10 někdy i více hodin
Další dovednosti: HTML,, It elektro , dobrá znalost cheatů, dobrá znalost serveru již jednou helperem.
Mikrofon a ts chodím
Vek: 23 Jazykové znalosti: Angličtina trochu lvl 999 , Němčina Trochu víc 3 roky ve škole něco japonsky Odehraný čas na serverech: 3169 hodin a 25 minut Denně hraji na serveru: 4-10 někdy i více hodin Další dovednosti: HTML,, It elektro , dobrá znalost cheatů, dobrá znalost serveru již jednou helperem. Mikrofon a ts chodím
Věk: 15
Odehraný čas na serveru: 2410hodín
Jazyk: Slovenčina , Čeština , Angličtina , Ruština
Denně na serveru 3+ H a podla nálady
Dovednosti: Znalost serveru, trpezlivosť , ochota pomáhať
Teamspeak: Ano mám
Mikrofon: Ano :
Věk: 15 Odehraný čas na serveru: 2410hodín Registrován: rok 2013 Jazyk: Slovenčina , Čeština , Angličtina , Ruština Denně na serveru 3+ H a podla nálady Dovednosti: Znalost serveru, trpezlivosť , ochota pomáhať Teamspeak: Ano mám Mikrofon: Ano :
VĚK 16
Odehrané Hodiny 1100
Hraju to 1,5roku +-
Mic mám Dobrý,čeština Taky ujde..
Team Speak Ten používám Furt.
Něco o mě: Hraju to Dost. Na serveru Patřím K těm Oblíbenějším Hráčům .Dost točím LP (350SUBS)
Umím DObře editovat,photoshop a DObře se chovám K hráčům
Angličtina:8Let
Deně Hraju 10h
Asi vše..
VĚK 16 Odehrané Hodiny 1100 Hraju to 1,5roku +- Mic mám Dobrý,čeština Taky ujde.. Team Speak Ten používám Furt. Něco o mě: Hraju to Dost. Na serveru Patřím K těm Oblíbenějším Hráčům .Dost točím LP (350SUBS) Umím DObře editovat,photoshop a DObře se chovám K hráčům Angličtina:8Let Deně Hraju 10h Asi vše..
Věk: 17 let
Jazykové znalosti: Angličtina (9 let), znalost slovenštiny
Odehraný čas na serverech: 770 hodin
Denně hraju na serveru: 5-6h i více podle nálady a časů.
Další dovednosti: Pravopis, tvorba videi, rád pomáhám hráčům , taky dobrá znalost serveru WTLS
Věk: 17 let Jazykové znalosti: Angličtina (9 let), znalost slovenštiny Odehraný čas na serverech: 770 hodin Denně hraju na serveru: 5-6h i více podle nálady a časů. Další dovednosti: Pravopis, tvorba videi, rád pomáhám hráčům , taky dobrá znalost serveru WTLS