Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
Veselé Vánoce a šťastný nový rok všem hráčům!

Stížnost na hráče

1 2
FrouZzeN
FrouZzeN Editor Level 75 27.3.2021 09:17
Zdar all. Možná někteří víte, možná ne. Osih už nám jede přes rok a chtěli jsme udělat akci pro všechny hráče, kterou máte na forum v eventech. Jenže skrz osobní důvody se to 7.3 posunulo na jiné datum. Corona jakož to acl kterého jsem si dal, držel na tuto akci kasu s penězi atd, jelikož tu akci i on vymyslel. Měli jsme na to: Ft comet, Vila v pp na několik dní, czk na premko a v přepočtu jsme mu poslali asi 24m na ceny. Samozřejmě corona už delší dobu nikde a když jsem mu nedávno psal na fb, tak mi najednou řekl že vše dal do lotta, nic nemá, nehraje a kašle na to :) Tudiž nám zkurvil celou akci a okradl celé osih na wtls.. Samozřejmě mi psalo plno lidí že dluží ještě dalších několik milionu jim osobně a ti se tu když tak taky vyjadří.. Prosil bych o nějaké rozumné řešení tohohle, už tu jednou měl problémy za ojebavaní a dělá to dál cucák. Diky za odpovědi :)
Zdar all. Možná někteří víte, možná ne. Osih už nám jede přes rok a chtěli jsme udělat akci pro všechny hráče, kterou máte na forum v eventech. Jenže skrz osobní důvody se to 7.3 posunulo na jiné datum. Corona jakož to acl kterého jsem si dal, držel na tuto akci kasu s penězi atd, jelikož tu akci i on vymyslel. Měli jsme na to: Ft comet, Vila v pp na několik dní, czk na premko a v přepočtu jsme mu poslali asi 24m na ceny. Samozřejmě corona už delší dobu nikde a když jsem mu nedávno psal na fb, tak mi najednou řekl že vše dal do lotta, nic nemá, nehraje a kašle na to :) Tudiž nám zkurvil celou akci a okradl celé osih na wtls.. Samozřejmě mi psalo plno lidí že dluží ještě dalších několik milionu jim osobně a ti se tu když tak taky vyjadří.. Prosil bych o nějaké rozumné řešení tohohle, už tu jednou měl problémy za ojebavaní a dělá to dál cucák. Diky za odpovědi :)
Jirce49
Jirce49 Kmotr Level 154 27.3.2021 09:45
Ahoj, dopiš sem prosím nějaké datum a čas, abychom mohli ověřit vaší domluvu, ale pokud je to více jak 30 dnů, tak s tím už nic nezmůžeme. Celkově to především vaše chyba, kdy jste dobrovolně předali prostředky jednomu hráči, aniž byste měli akci pevně naplánovanou a zorganizovanou.
Ahoj,
dopiš sem prosím nějaké datum a čas, abychom mohli ověřit vaší domluvu, ale pokud je to více jak 30 dnů, tak s tím už nic nezmůžeme.

Okradani na serveru je zakazano a kdokoliv bude okradat hrace, bude mu udelen trest, pokud bude takovy pripad nahlasen na foru (jiny zpusob nahlaseni okradeni neni mozny) do 30 dnu od okradeni

Celkově to především vaše chyba, kdy jste dobrovolně předali prostředky jednomu hráči, aniž byste měli akci pevně naplánovanou a zorganizovanou.
[size=250]
OneManShow VI. Jirce49
[/size]
FrouZzeN
FrouZzeN Editor Level 75 27.3.2021 10:04
Datum ti uplně přesně nedám, ale bylo to od 1.3 co jsme všichni začali skládat částku dohromady. Od 1.3 prostě průběžně někdo něco poslal. Celkově se především prosím zamysli jak to muže být naše chyba? Celá crew se domluvila, celá crew souhlasila jak a co bude... On u nás bys dost dlouho a dost pomáhala, tudiž sem ho dal na acl domluvilo se že on to hlavně budě řidit a to že je kretén a z ničeho nic udělal toto, tak za to můžeme? Vím jaká jsou pravidla, ale my mu to nepujčili, dali jsme mu to na akci která byla předem domluvená a ohlášená jak zde na webu, tak i adminum osobně na wtls.. Takže vše naplánové a zorganizované bylo, psal sem o té akci hlavne MainStarovi :)
Datum ti uplně přesně nedám, ale bylo to od 1.3 co jsme všichni začali skládat částku dohromady. Od 1.3 prostě průběžně někdo něco poslal.
Celkově se především prosím zamysli jak to muže být naše chyba? Celá crew se domluvila, celá crew souhlasila jak a co bude... On u nás bys dost dlouho a dost pomáhala, tudiž sem ho dal na acl domluvilo se že on to hlavně budě řidit a to že je kretén a z ničeho nic udělal toto, tak za to můžeme? Vím jaká jsou pravidla, ale my mu to nepujčili, dali jsme mu to na akci která byla předem domluvená a ohlášená jak zde na webu, tak i adminum osobně na wtls.. Takže vše naplánové a zorganizované bylo, psal sem o té akci hlavne MainStarovi :)
ExtremeKill3r
ExtremeKill3r Poctivý Občan Level 108 27.3.2021 10:32
aké nečakané :D
vše dal do lotta, nic nemá
aké nečakané :D
Jirce49
Jirce49 Kmotr Level 154 27.3.2021 12:13
A čí je to teda chyba? Vaše, že jste si dobrovolně zvolili špatného člověka, který bude držet vaše finance. Jako na základě tohoto tématu nejsem schopnej nijak pomoct, protože jsi nám nic neřekl. Zkusil jsem najít nějakou spojitost mezi WarrenG.OsiH a OsiH.]FrouZzeN_, ale za poslední měsíc žádná zmínka. Doplň tedy přesnější informace, od kterých mohu nějak začít a doplň konkrétnější informace co kdo komu předal, ať to má hlavu a patu.
Celkově se především prosím zamysli jak to muže být naše chyba?
A čí je to teda chyba? Vaše, že jste si dobrovolně zvolili špatného člověka, který bude držet vaše finance.

Jako na základě tohoto tématu nejsem schopnej nijak pomoct, protože jsi nám nic neřekl. Zkusil jsem najít nějakou spojitost mezi WarrenG.OsiH a OsiH.]FrouZzeN_, ale za poslední měsíc žádná zmínka.

Doplň tedy přesnější informace, od kterých mohu nějak začít a doplň konkrétnější informace co kdo komu předal, ať to má hlavu a patu.
[size=250]
OneManShow VI. Jirce49
[/size]
WiedzminCastro
WiedzminCastro Kat Level 107 27.3.2021 12:25
rozdávání majetku ? pog
Vím jaká jsou pravidla, ale my mu to nepujčili, dali jsme mu to rozdávání majetku ? pog
litva
litva Level 40 27.3.2021 22:14
Hlavu a patu to má ale nikdo ti s tím nic neudělá. Přečti si to po sobě a uvědom si, kde je přesně chyba a fakt, že administrátor není čaroděj a že vám vaše dobrovolně poslané peníze jinému hráči, prostě nevyčaruje. Takové téma bych čekal od nějakého mladšího, nezkušeného hráče. Sakra Frouzne... Pozdrav Lilith, tu moji prdelku, prosímtě (mrk mrk).
Hlavu a patu to má ale nikdo ti s tím nic neudělá. Přečti si to po sobě a uvědom si, kde je přesně chyba a fakt, že administrátor není čaroděj a že vám vaše dobrovolně poslané peníze jinému hráči, prostě nevyčaruje.
Takové téma bych čekal od nějakého mladšího, nezkušeného hráče. Sakra Frouzne... Pozdrav Lilith, tu moji prdelku, prosímtě (mrk mrk).
Lakys
Lakys Hazardní hráč Level 132 27.3.2021 22:47
Nechápu hlavně, že jste to posílali hráči, který je známý že hraje loterii, měli jste si ty částky nechat každý u sebe a např. poslat v den, kdy jste to chtěli udělat nebo to poslat majiteli vašeho klanu. Nezapomeň, že i když někoho znáš dlouho, že se stále může přetvařovat, teď má admin team zbytečnou práci navíc. Přeji hezké hraní.
Nechápu hlavně, že jste to posílali hráči, který je známý že hraje loterii, měli jste si ty částky nechat každý u sebe a např. poslat v den, kdy jste to chtěli udělat nebo to poslat majiteli vašeho klanu.

Nezapomeň, že i když někoho znáš dlouho, že se stále může přetvařovat, teď má admin team zbytečnou práci navíc.

Přeji hezké hraní.
69Martas
69Martas Obdivovaný hráč Level 95 28.3.2021 00:41
Jak píše Frouzen, ještě dodám že mě osobně dluží ještě 9m. Je mi jasné že zpátky nic nedostanu, ani to nečekám. Jen chci aby ten čorkař měl ban nebo byl aspoň v mínusu.
Jak píše Frouzen, ještě dodám že mě osobně dluží ještě 9m. Je mi jasné že zpátky nic nedostanu, ani to nečekám. Jen chci aby ten čorkař měl ban nebo byl aspoň v mínusu.
RaTaTuL
RaTaTuL Nikdo Vyjímečný Level 73 28.3.2021 10:39
Tak samo i mně dluží 18m ale taky nic nečekám, jsem s tím smířený ale chtěl bych aby ten hráč dostal trest...
Tak samo i mně dluží 18m ale taky nic nečekám, jsem s tím smířený ale chtěl bych aby ten hráč dostal trest...
Nikdo neví kdo jsem, za to já znám všechny.
1 2
Toto téma bylo zamknuto.