Nemusis mazat nic, jak tu ti dva nade mnou pisou, jen nesmis mit pustenej klient pri instalaci. Kdyz ti tam vyskoci nejaka hlaska, tak dej normalne ignorovat, nic se nestane a pujde vse ok.
“Mám takový drobný problém s S4, nějak mi nejde nainstalovat toho klienta. Vyberu umístění hry a najednou nic, instalace se zastaví a nejde v ní pokračovat. Mohu mít dva klienty v počítači?”Nemusis mazat nic, jak tu ti dva nade mnou pisou, jen nesmis mit pustenej klient pri instalaci. Kdyz ti tam vyskoci nejaka hlaska, tak dej normalne ignorovat, nic se nestane a pujde vse ok.
Tak to fakt nebudu se v tom hrabat, jsem rád, že to jede. Takhle jsem se hrabal v GTA V bez zálohy a opětová instalace rychlostí v řádech MB fakt nebyla ideální.
EDIT:// Tak já už nevím... Dva píšou, že uninstall, další píše něco jiného, každopádně nehrát jeden den není smrtelně nebezpečné.
Tak to fakt nebudu se v tom hrabat, jsem rád, že to jede. Takhle jsem se hrabal v GTA V bez zálohy a opětová instalace rychlostí v řádech MB fakt nebyla ideální. EDIT:// Tak já už nevím... Dva píšou, že uninstall, další píše něco jiného, každopádně nehrát jeden den není smrtelně nebezpečné.
“. “V sobotu 13.3. bude na serveru probíhat event, kdy po odehrání 8 hodin herního času získáte 2M herních peněz” Challenge accepted =D”Škoda že to nevyšlo na pátek třináctého !