Dobrý den, často se mi stává, že po vystřelení ze zbraně mi úplně zmizí veškeré ammo, poté u dalších a poté kick za cheaty.
Dnes se mi to stalo ve 21:15 s větším počtem minigunů (400+-) tudíž jsem se rozhodl, že to sem napíšu jako žádost o prošetření případně náhradu.
Děkuji Vám za odpověď a vysvětlení.
Dobrý den, často se mi stává, že po vystřelení ze zbraně mi úplně zmizí veškeré ammo, poté u dalších a poté kick za cheaty. Dnes se mi to stalo ve 21:15 s větším počtem minigunů (400+-) tudíž jsem se rozhodl, že to sem napíšu jako žádost o prošetření případně náhradu. Děkuji Vám za odpověď a vysvětlení.
Čauko,
Ako pozerám, tak dnes si bol vyhodený len 1x za podozrenie na cheaty.
Ako už písal kolega NyTmo, tak si skôr skontroluj internetové pripojenie
Čauko,
Ako pozerám, tak dnes si bol vyhodený len 1x za podozrenie na cheaty. “9.8.2019 21:16:26 (ANTICHEAT) Hráč JEZISTOJEPARADICKA byl na 5 minut vyhozen za cheaty ”
Tento text je zobrazen pouze pro administrátory
Ako už písal kolega NyTmo, tak si skôr skontroluj internetové pripojenie
Klasické vyjádření administátora, který o tom hodně ví. Uzamkněte to, nebudu tu debovat s lidmi, kteří ví prd o čem je tu řeč a svádí to na nejméně pravděpodobnější kravinu.
EDIT: Nepsal bych to, kdybych to neměl ověřené a nedělo se to jen mě, pro tvé potěšení.
Klasické vyjádření administátora, který o tom hodně ví. Uzamkněte to, nebudu tu debovat s lidmi, kteří ví prd o čem je tu řeč a svádí to na nejméně pravděpodobnější kravinu.
EDIT: Nepsal bych to, kdybych to neměl ověřené a nedělo se to jen mě, pro tvé potěšení.