Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
Veselé Velikonoce všem hráčům!

NávrhyNávrhy na SA-MP

1... 1230 1231 1232 1233 1234... 2543
B0SS
B0SS Legendární hráč Level 103 4.9.2014 11:35
Pridat do osobnich statistik: Získáno na úrocích:
Pridat do osobnich statistik: Získáno na úrocích:
reqel
reqel Level 21 4.9.2014 12:52
Sever je perfektný, jedine čo mi prekáža alebo čomu celkom nechápem a čo by sa mohlo pozmeniť je to že ak mám hviezdičky a vletím sa prefarbiť aby som sa striasol všetkých hviezd tak prefarbím sa, stiahne mi to peniaze a i napriek tomu v tej base skončím. Takže pri zatvorení tých "dverí" pri prefarbení by som to spravil tak že už policajt ma nemôže zatknúť. To isté platí i pri zabíjaní od iných hráčov, hráč čo si ide opraviť auto, alebo sa striasť hviezd a pod. nikto by nemal možnosť toho hráča priamo dnu zabiť. Pretože nie raz sa i mne osobne stalo že som sa vletel prefarbiť a počas toho ma niekto zabil a nemal som ani najmenšiu možnosť sa brániť proti útoku.
Sever je perfektný, jedine čo mi prekáža alebo čomu celkom nechápem a čo by sa mohlo pozmeniť je to že ak mám hviezdičky a vletím sa prefarbiť aby som sa striasol všetkých hviezd tak prefarbím sa, stiahne mi to peniaze a i napriek tomu v tej base skončím. Takže pri zatvorení tých "dverí" pri prefarbení by som to spravil tak že už policajt ma nemôže zatknúť.

To isté platí i pri zabíjaní od iných hráčov, hráč čo si ide opraviť auto, alebo sa striasť hviezd a pod. nikto by nemal možnosť toho hráča priamo dnu zabiť. Pretože nie raz sa i mne osobne stalo že som sa vletel prefarbiť a počas toho ma niekto zabil a nemal som ani najmenšiu možnosť sa brániť proti útoku.
Corina
Corina Vandal Level 70 4.9.2014 15:51
Práce ´´Řidiče vysokozdvižného vozíku´´ se dá dělat ve dvou lidech, přidal bych to že když to dělá více lidí mohlo by to dávat RP.
Práce ´´Řidiče vysokozdvižného vozíku´´ se dá dělat ve dvou lidech, přidal bych to že když to dělá více lidí mohlo by to dávat RP.
adam0912
adam0912 Kameraman Level 63 4.9.2014 16:56
ja bych tel navrhnout ze by se dalo koupit FT nake vozidlo treba i za 2M ve /ftshop
ja bych tel navrhnout ze by se dalo koupit FT nake vozidlo treba i za 2M ve /ftshop
BlackTwoOo
BlackTwoOo Šéf Podsvětí Level 141 4.9.2014 18:00
Ale tato vozidla se dají normálně koupit v prodejnách. SF = ve Wang cars, LV = Hned vedle nemocnice, LS = Jefferson kousek od Motelu.
Ale tato vozidla se dají normálně koupit v prodejnách. SF = ve Wang cars, LV = Hned vedle nemocnice, LS = Jefferson kousek od Motelu.
B0SS
B0SS Legendární hráč Level 103 5.9.2014 12:43
Pridat napr. prikaz /caritems, ktery by zjistil jaky tuning ma vozidlo. Ja vim, ze to jde zjistit pres aukci, ale toto by mi prislo jako lepsi moznost.
Pridat napr. prikaz /caritems, ktery by zjistil jaky tuning ma vozidlo. Ja vim, ze to jde zjistit pres aukci, ale toto by mi prislo jako lepsi moznost.
Mattenias
Mattenias Level 22 5.9.2014 12:45
prosim mohol by sa na server pridat golf a tennis ? dik
prosim mohol by sa na server pridat golf a tennis ? dik
matt
https://www.youtube.com/watch?v=ZmZQhXQ-Tj4
Kuba6
Kuba6 Level 98 5.9.2014 19:24
Navrhuji aby se odměna dostávala i za ubránění území , hráči by pak měli větší důvod ty území bránit , je mi jasné že by to spousta hráčů zneužívalo a domlouvalo se tak proto to udělat nějak zajímavé :-)
Navrhuji aby se odměna dostávala i za ubránění území , hráči by pak měli větší důvod ty území bránit , je mi jasné že by to spousta hráčů zneužívalo a domlouvalo se tak proto to udělat nějak zajímavé :-)
Zetsu
Zetsu Level 29 5.9.2014 20:13
Tohle nepovažuju za ideální řešení, ale taky bych rád, kdyby byli hráči v gangu více motivováni k obraně území.
Tohle nepovažuju za ideální řešení, ale taky bych rád, kdyby byli hráči v gangu více motivováni k obraně území.
Rebex
Rebex Level 60 5.9.2014 21:26
Nebylo by od věci kdyby v /help byl nějaký faq. Kde budou odpovědi na ty nejpoužívanější otázky. Občas to chatbot nezareaguje nebo odpoví tak na půl. Třeba i přesto že to hráči mají popsaný, tak se pořád ptají - A jak zatknu, jak se zaměstnám, apod.. Vysledovat různé nejfrekventovanější dotazy, třeba i z fora.
Nebylo by od věci kdyby v /help byl nějaký faq.
Kde budou odpovědi na ty nejpoužívanější otázky. Občas to chatbot nezareaguje nebo odpoví tak na půl.
Třeba i přesto že to hráči mají popsaný, tak se pořád ptají - A jak zatknu, jak se zaměstnám, apod..
Vysledovat různé nejfrekventovanější dotazy, třeba i z fora.
1... 1230 1231 1232 1233 1234... 2543