Díky Haine, ale aby to všichni pochopili... Myslel jsem to tak, že když jsem JÁ na DM tak aby to napsalo jen mě... (když nás tam bude víc, tk prostě těm zúčastněným...)
“2. Kdyz se nekdo prihlasi na DM aby to napaalo "Hrac se pripojil na DM"” Díky Haine, ale aby to všichni pochopili... Myslel jsem to tak, že když jsem JÁ na DM tak aby to napsalo jen mě... (když nás tam bude víc, tk prostě těm zúčastněným...)
/skin ID? To mi přijde zbytečné... Když chceš vědět jak vypadá tak se koukni na web ne? u barev chápu, třeba na dvou autech vypadá rozdílně, ale skiny jsou stejné.
/skin ID? To mi přijde zbytečné... Když chceš vědět jak vypadá tak se koukni na web ne? u barev chápu, třeba na dvou autech vypadá rozdílně, ale skiny jsou stejné.
1.Vrátil bych z5 odměnu za nalezeni podkovy na 2k. 1k je hrozně malo.
2. Vrátil bych z5 250exp. za vyhrani seskoku.
3. Jak má policie spoustu titulu, nebo jak se tomu řekne :D, mohli by mít aji gangstaři více titulu, např. po 5000zk Zástupce Boss gangu, po 1000zk Stálý člen gangu atd...
1.Vrátil bych z5 odměnu za nalezeni podkovy na 2k. 1k je hrozně malo. 2. Vrátil bych z5 250exp. za vyhrani seskoku. 3. Jak má policie spoustu titulu, nebo jak se tomu řekne :D, mohli by mít aji gangstaři více titulu, např. po 5000zk Zástupce Boss gangu, po 1000zk Stálý člen gangu atd...
Ku tomuto len doplním že by to bolo keď tak Stalý člen gangu a ptm by bolo meno toho gangu
“ 3. Jak má policie spoustu titulu, nebo jak se tomu řekne :D, mohli by mít aji gangstaři více titulu, např. po 5000zk Zástupce Boss gangu, po 1000zk Stálý člen gangu atd...”Ku tomuto len doplním že by to bolo keď tak Stalý člen gangu a ptm by bolo meno toho gangu