Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
Veselé Velikonoce všem hráčům!

NávrhyNávrhy na webu

1... 153 154 155 156 157... 326
TadeAs
TadeAs Šéf Podsvětí Level 93 27.8.2014 21:37
Protoze tvuj prispevek necim porusoval pravidla pro vkladani prispevku a nepis takove veci do tohoto tematu, jelikoz zde je to pro Návrhy na web.
Protoze tvuj prispevek necim porusoval pravidla pro vkladani prispevku a nepis takove veci do tohoto tematu, jelikoz zde je to pro Návrhy na web.
TiMe2KilL
TiMe2KilL Zkušený hráč Level 103 27.8.2014 22:55
Toto jsou ale návrhy web, né návrhy na server ( toto patří tady http://www.gta-multiplayer.cz/cz/topic/48/ )
Toto jsou ale návrhy web, né návrhy na server
( toto patří tady http://www.gta-multiplayer.cz/cz/topic/48/ )
teamcommunity.com/profiles/76561198116297395/
ocialclub.rockstargames.com/member/_time2kill
Am ende steht der Sieg‏
CPU:
Ryzen 5 2600
GPU:
MSI Nvidia GTX1660 armored 6GB
MB:
Asus ROG b450-e
CPU Cooler:
Gelidsolutions Phantom Black
PSU:
Fortron Hexa 650W
RAM:
16GB DDR4...
Snejo
Snejo Filmař Level 24 31.8.2014 00:52
Pokud uživatel přidá video, tak aby mu to dalo automaticky na to video like a nebo v opačném případě neumožnilo dát like vůbec.
Pokud uživatel přidá video, tak aby mu to dalo automaticky na to video like a nebo v opačném případě neumožnilo dát like vůbec.
12610
12610 Level 31 31.8.2014 01:21
Nechápu vůbec smysl tohoto návrhu.Také sou tu lidé,kteří si nedávají na vlastní videa,obrázky,příspěvky do blogu "like".Takže bych o tomhle nesmyslu vůbec neuvažoval.
Pokud uživatel přidá video, tak aby mu to dalo automaticky na to video like a nebo v opačném případě neumožnilo dát like vůbec.Nechápu vůbec smysl tohoto návrhu.Také sou tu lidé,kteří si nedávají na vlastní videa,obrázky,příspěvky do blogu "like".Takže bych o tomhle nesmyslu vůbec neuvažoval.
[IMG]https://i61.tinypic.com/dm6u4o.gif[/IMG]
Snejo
Snejo Filmař Level 24 31.8.2014 01:40
Pokud si nepochopil smysl, tak ti to vysvětlím, protože to nesmysl není... Sám si napsal, že tu jsou lidé, kteří si na vlastní videa atd. like nedávají. No a v tom případě ani nemusí mít možnost, si ten like dát ne? Když někdo něco přidá (videa,screeny) nebo napíše (články), tak se mu to co přidal nebo napsal asi nebo spíš určitě automatický líbí že.. jinak by to nedělal. Jsou tu typy lidí, kteří si nedají lajk, protože jim to přijde blbé (nebo z nějakého podobného důvodu) dát si like na vlastní video, screen, článek v blogu. Pak tu jsou lidi, kteří si ten like dají, protože chtějí XP. Tak proč neudělat kompromis a jednoduše to automaticky lajknout a nebo to lajknutí pro autora zakázat? Mimochodem dotaz: Tady se můžou komentovat návrhy ostatních? Já jen aby zase nedošlo k tomu, že nám bude smazán komentář jako posledně :))
Nechápu vůbec smysl tohoto návrhu.Také sou tu lidé,kteří si nedávají na vlastní videa,obrázky,příspěvky do blogu "like".Takže bych o tomhle nesmyslu vůbec neuvažoval.Pokud si nepochopil smysl, tak ti to vysvětlím, protože to nesmysl není... Sám si napsal, že tu jsou lidé, kteří si na vlastní videa atd. like nedávají. No a v tom případě ani nemusí mít možnost, si ten like dát ne? Když někdo něco přidá (videa,screeny) nebo napíše (články), tak se mu to co přidal nebo napsal asi nebo spíš určitě automatický líbí že.. jinak by to nedělal.
Jsou tu typy lidí, kteří si nedají lajk, protože jim to přijde blbé (nebo z nějakého podobného důvodu) dát si like na vlastní video, screen, článek v blogu. Pak tu jsou lidi, kteří si ten like dají, protože chtějí XP. Tak proč neudělat kompromis a jednoduše to automaticky lajknout a nebo to lajknutí pro autora zakázat?

Mimochodem dotaz: Tady se můžou komentovat návrhy ostatních? Já jen aby zase nedošlo k tomu, že nám bude smazán komentář jako posledně :))
Pirush
Pirush Administrátor Zabiják Level 129 2.9.2014 17:50
Kdo právě ted hraje by mohlo být ještě rozděleno na ty 3 servery(1,2,3). Aby se vědělo kdo kde vlastně hraje. Vím, že to tam je napsané ve sloupci, ale mohlo by to být každé pod jedním bodem.
Kdo právě ted hraje by mohlo být ještě rozděleno na ty 3 servery(1,2,3). Aby se vědělo kdo kde vlastně hraje.

Vím, že to tam je napsané ve sloupci, ale mohlo by to být každé pod jedním bodem.
Zetsu
Zetsu Level 29 5.9.2014 20:26
Přidejte na titulní stránku nějaký shoutbox pod hlasování.
Přidejte na titulní stránku nějaký shoutbox pod hlasování.
Randy
Randy Epický hráč Level 154 10.9.2014 16:22
Navrhuji vytvořit tzv. historii převodů peněz na webu, která by fungovala podobně jako upozornění, ale pro větší přehlednost by se tam zaznamenávaly pouze převody peněz. Bylo by zde napsáno, jakou metodou se peníze na můj účet dostaly, např. koupením za reálnou měnu, nebo mi je někdo poslal přes web, a nebo koupením na trhu (u této metody by se mohl vždy zobrazovat herní nick hráče, od kterého jsem peníze koupil, ale i jeho jméno na webu) a samozřejmě také to, komu jsem peníze poslal já (a jakým způsobem - trh, web). Hlavním účelem tohoto návrhu je zvýšení přehlednosti, jak už jsem zmínil, protože dohledávat si převody peněz v upozorněních, kde se zobrazují informace typu kdo kam napsal příspěvek a kolik se mi přičetlo XP, není zrovna příjemná záležitost a nemusíte mi namítat, že si upozornění na XP apod. mohu vypnout v nastavení.
Navrhuji vytvořit tzv. historii převodů peněz na webu, která by fungovala podobně jako upozornění, ale pro větší přehlednost by se tam zaznamenávaly pouze převody peněz.

Bylo by zde napsáno, jakou metodou se peníze na můj účet dostaly, např. koupením za reálnou měnu, nebo mi je někdo poslal přes web, a nebo koupením na trhu (u této metody by se mohl vždy zobrazovat herní nick hráče, od kterého jsem peníze koupil, ale i jeho jméno na webu) a samozřejmě také to, komu jsem peníze poslal já (a jakým způsobem - trh, web).

Hlavním účelem tohoto návrhu je zvýšení přehlednosti, jak už jsem zmínil, protože dohledávat si převody peněz v upozorněních, kde se zobrazují informace typu kdo kam napsal příspěvek a kolik se mi přičetlo XP, není zrovna příjemná záležitost a nemusíte mi namítat, že si upozornění na XP apod. mohu vypnout v nastavení.
B0SS
B0SS Legendární hráč Level 103 10.9.2014 16:41
To mas ZDE
To mas ZDE
Randy
Randy Epický hráč Level 154 10.9.2014 16:52
To nestačí, asi jsi mě nepochopil přesně.
To nestačí, asi jsi mě nepochopil přesně.
Bylo by zde napsáno, jakou metodou se peníze na můj účet dostaly, např. koupením za reálnou měnu, nebo mi je někdo poslal přes web, a nebo koupením na trhu
1... 153 154 155 156 157... 326