Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
Veselé Velikonoce všem hráčům!

Nahlášení buguNahlášení bugu na SA-MP

1... 1101 1102 1103 1104 1105... 1148
Toby
Toby Level 57 16.12.2022 15:09
Zboží ve stánku nejde koupit, jestliže prodejce nastaví zboží na 0$.
Zboží ve stánku nejde koupit, jestliže prodejce nastaví zboží na 0$.
Tento text je zobrazen pouze pro administrátory
OkeyBoyy
OkeyBoyy Level 35 17.12.2022 20:21
Při dělání heistu, kdy NPC po nás střílely, nás zatkl policista a během zatčení nám NPC ubíraly a zabily nás.
Při dělání heistu, kdy NPC po nás střílely, nás zatkl policista a během zatčení nám NPC ubíraly a zabily nás.
pavlina
pavlina Ilustrátor Level 33 19.12.2022 15:22
U stuntplane v /carinfo je psana max. rychlost 180. Sám jsem naměřil rychlost až 210km/h
U stuntplane v /carinfo je psana max. rychlost 180. Sám jsem naměřil rychlost až 210km/h :)
Franta336
Franta336 Level 14 19.12.2022 22:00
Když jako policista začnu střílet do někoho kdo má Wanted Level (WL). On se pak WL zbaví u právníka, hned na to mě napadl/(dokonce zabil) a žádný wanted level už potom nedostal. To by asi tak nemělo býti že?
Když jako policista začnu střílet do někoho kdo má Wanted Level (WL).

On se pak WL zbaví u právníka, hned na to mě napadl/(dokonce zabil) a žádný wanted level už potom nedostal.

To by asi tak nemělo býti že?
OkeyBoyy OkeyBoyy 20.12.2022 03:03
Když začneš bez důvodu do někoho střílet, tak mi to příjde, že to má takhle býti, ale ty jsi asi zvyklej kazit hru ostatním nonstop.
Když začneš bez důvodu do někoho střílet, tak mi to příjde, že to má takhle býti, ale ty jsi asi zvyklej kazit hru ostatním nonstop.
Kordex
Kordex Legendární hráč Level 125 20.12.2022 08:12
V drogových válkách je psán info box a to takový, že když na někoho zautočím tak to napíše že výherce bere obě uzemí, avšak když výherce je hráč, který byl napaden tak mu zůstává jeho uzemí a uzemí útočníka nezíská
V drogových válkách je psán info box a to takový, že když na někoho zautočím tak to napíše že výherce bere obě uzemí, avšak když výherce je hráč, který byl napaden tak mu zůstává jeho uzemí a uzemí útočníka nezíská
ENeMyDaVe
ENeMyDaVe Administrátor Epický hráč Level 113 21.12.2022 22:40
V první přípravce (Drogová zásilka) na nový haist Přepadení sídla Vagos je možná malá chyba. Po zabití NPC stále na radaru svítí ikonky, že mám dané NPC zabít. Na hratelnost to naštěstí nemá vliv. Přípravku je možné jednoduše dokončit.
V první přípravce (Drogová zásilka) na nový haist Přepadení sídla Vagos je možná malá chyba. Po zabití NPC stále na radaru svítí ikonky, že mám dané NPC zabít. Na hratelnost to naštěstí nemá vliv. Přípravku je možné jednoduše dokončit.
LegendaSK
LegendaSK Přátelský hráč Level 159 22.12.2022 13:35
V novom heiste Čerpaci stanice sa objavuje bug. Keď máte strážiť svedkov a prestanete na nich mieriť so zbraňou, tak nedávajú dole ruky, majú ich stále hore.
V novom heiste Čerpaci stanice sa objavuje bug. Keď máte strážiť svedkov a prestanete na nich mieriť so zbraňou, tak nedávajú dole ruky, majú ich stále hore.
Majezar
Majezar Mistr Podvodů Level 38 22.12.2022 13:54
Stejný bug se objevuje i u heistu woozieho sázková kancelář.
V novom heiste Čerpaci stanice sa objavuje bug. Keď máte strážiť svedkov a prestanete na nich mieriť so zbraňou, tak nedávajú dole ruky, majú ich stále hore.[quote]Stejný bug se objevuje i u heistu woozieho sázková kancelář.
Kordex
Kordex Legendární hráč Level 125 22.12.2022 14:18
Občas se stane v drogových válkách při drogovem přepadení ze se spawnou dealeři, ale když přijedu na místo tak žádný dealeři nejsou a svítí pouze na mapě, takže člověk musí dat zrušit misi a cele přepadení udělat znovu.
Občas se stane v drogových válkách při drogovem přepadení ze se spawnou dealeři, ale když přijedu na místo tak žádný dealeři nejsou a svítí pouze na mapě, takže člověk musí dat zrušit misi a cele přepadení udělat znovu.
Lammi
Lammi Level 124 23.12.2022 11:33
Před začátkem heistu "devítky a akcka" nám psalo kořist 300k odměnu jsme dostali 420k
Před začátkem heistu "devítky a akcka" nám psalo kořist 300k

odměnu jsme dostali 420k
potřebuješ s něčím pomoc? nevíš si rady? tak se koukni na muj YTB channel ( YouTube.com/LAMMI )
niCe niCe Hlavní Manažer 29.12.2022 07:03
Tak je to ale spravne. Musis cist infoboxy u heistu, kde se jasne pise, ze ziskas za nektere zbrane vyssi korist.
Tak je to ale spravne. Musis cist infoboxy u heistu, kde se jasne pise, ze ziskas za nektere zbrane vyssi korist.
1... 1101 1102 1103 1104 1105... 1148