Když spustím zaměstnání drogový kurýr a spadnu z motorky, začnou se mi sypat drogy z batohu. A když spustím další zaměstnání např. taxikář tak mi batoh zůstane a drogy se mi sypou pořád.
Když spustím zaměstnání drogový kurýr a spadnu z motorky, začnou se mi sypat drogy z batohu. A když spustím další zaměstnání např. taxikář tak mi batoh zůstane a drogy se mi sypou pořád.
Po přihlášení na taneční soutěž /dance se někdy stává že člověk propadne podlahou protože se pozdě vykreslí. Napíše to opustil jste taneční soutěž a následně umře na pád z výšky. Prosím jestli by to nešlo nějak opravit jak bylo opraveno u dm kde byl ten v minulosti stejný problém. Děkuji :)
Po přihlášení na taneční soutěž /dance se někdy stává že člověk propadne podlahou protože se pozdě vykreslí. Napíše to opustil jste taneční soutěž a následně umře na pád z výšky. Prosím jestli by to nešlo nějak opravit jak bylo opraveno u dm kde byl ten v minulosti stejný problém. Děkuji :)
Myslím ze se tohle stává když server laguje a hráči se připojí na event.
Furt se mi stává že když se připojím do dm, tak mě to hned kickne za weapon cheat, kvůli lagům.
Anticheat špatně vyhodnocuje telpeort, občas se stane že jedu a najednou třeba cca 15 lidí dostane kick za teleport.
Myslím ze se tohle stává když server laguje a hráči se připojí na event. Furt se mi stává že když se připojím do dm, tak mě to hned kickne za weapon cheat, kvůli lagům.
Myslím, že je něco se serverem a chce to restart :)
Anticheat špatně vyhodnocuje telpeort, občas se stane že jedu a najednou třeba cca 15 lidí dostane kick za teleport. Myslím, že je něco se serverem a chce to restart :)
Když opustím z policejní věznice se zbraněma a napíšu /event, tak po skončení eventu mi to veme zbraně, ale vestu to nechá. Někdy se to děje např. když se připojím a hned dám /event (nedělá to vždycky)
Když opustím z policejní věznice se zbraněma a napíšu /event, tak po skončení eventu mi to veme zbraně, ale vestu to nechá. Někdy se to děje např. když se připojím a hned dám /event (nedělá to vždycky)
stačí počkat až se zbraně načtou a poté muzes napsat /event po eventu budes mit vse.
Když opustím z policejní věznice se zbraněma a napíšu /event, tak po skončení eventu mi to veme zbraně, ale vestu to nechá. Někdy se to děje např. když se připojím a hned dám /event (nedělá to vždycky)stačí počkat až se zbraně načtou a poté muzes napsat /event po eventu budes mit vse.