Nazdar, vsimol som si, ze pokial skoci policajt zo strechy na vozidlo ineho policajta dostane zato wl-ku . Neviem ci sa jedna o bug, skuste to preverit, dakujem.
Nazdar, vsimol som si, ze pokial skoci policajt zo strechy na vozidlo ineho policajta dostane zato wl-ku . Neviem ci sa jedna o bug, skuste to preverit, dakujem.
Chtěl bych nahlásit bug u vozidla Duneride, ikdyž je v /carinfo napsáno, že na vozidlo lze přidat nezničitelná karosérie, přesto jde vozidlo normálně rozbít, přikládám screeny
Chtěl bych nahlásit bug u vozidla Duneride, ikdyž je v /carinfo napsáno, že na vozidlo lze přidat nezničitelná karosérie, přesto jde vozidlo normálně rozbít, přikládám screeny
Zkoušel jsi opakovaně rozbít vozidlo ? Občas to server nezachytí, musíš do něčeho vrazit a udělat DMG..
Chtěl bych nahlásit bug u vozidla Duneride, ikdyž je v /carinfo napsáno, že na vozidlo lze přidat nezničitelná karosérie, přesto jde vozidlo normálně rozbít, přikládám screeny Zkoušel jsi opakovaně rozbít vozidlo ? Občas to server nezachytí, musíš do něčeho vrazit a udělat DMG..
Ano, zkoušel jsem to několikrát, kamarád má stejný problém jako já.
Zkoušel jsi opakovaně rozbít vozidlo ? Občas to server nezachytí, musíš do něčeho vrazit a udělat DMG.. Ano, zkoušel jsem to několikrát, kamarád má stejný problém jako já.
Mám pocit, že i poničenému vozidlu, nejde v např. v zóně opravit karoserie pomocí /opravit.
Chtěl bych nahlásit bug u vozidla Duneride, ikdyž je v /carinfo napsáno, že na vozidlo lze přidat nezničitelná karosérie, přesto jde vozidlo normálně rozbít, přikládám screeny Mám pocit, že i poničenému vozidlu, nejde v např. v zóně opravit karoserie pomocí /opravit.