!!POZOR!!
Na stránkách k******.cz byl nalezen Vir který se vydává za Policii ČR.Vyskočí Vám tabulka aby jste zaplatili 2000CZK jinak půjdete na soudní řízení!Je to fake.Má to už víc lidí,nejsem sám.Raději už na kinotip nechoďte!Fakin.. all.
/Chci informovat hráče!Protože tahle stránka je dost navštěvovaná.
!!POZOR!! Na stránkách k******.cz byl nalezen Vir který se vydává za Policii ČR.Vyskočí Vám tabulka aby jste zaplatili 2000CZK jinak půjdete na soudní řízení!Je to fake.Má to už víc lidí,nejsem sám.Raději už na kinotip nechoďte!Fakin.. all.
/Chci informovat hráče!Protože tahle stránka je dost navštěvovaná.
A ešte by bolo dať riešenie: otvoríte správcu úloh (Ctrl+Shift+Esc) a vypnete ten program ktorý toto od vás žiada.
Nevypínať procesy typu svchost, explorer, lsass, smsss, csrss, afwServ a antivirák. (Win XP)
A ešte by bolo dať riešenie: otvoríte správcu úloh (Ctrl+Shift+Esc) a vypnete ten program ktorý toto od vás žiada. Nevypínať procesy typu svchost, explorer, lsass, smsss, csrss, afwServ a antivirák. (Win XP)
/No dobře,ale jako mě osobně docela dost srazily půlky k sobě,když tohle na mě vyskočilo :D Takže jsem musel zavolat známému,co s tím.
“Na to se da rict jen jedno. Kdo se boji a zaplati to, je jednim slovem idiot.” /No dobře,ale jako mě osobně docela dost srazily půlky k sobě,když tohle na mě vyskočilo :D Takže jsem musel zavolat známému,co s tím.
/:D hmm ono je zajímavé,že s tím ale nemám problémy jen já víš.. už na jejich fb stránkách je upozorňuje nějaký člověk společně se screenem.
“Žádnej virus jsem tam nenašel, tak nekecej. Nebo možná přirozená imunita.” /:D hmm ono je zajímavé,že s tím ale nemám problémy jen já víš.. už na jejich fb stránkách je upozorňuje nějaký člověk společně se screenem.
stiahnite si AdvencedSystemCare 6 a tomuto problému sa bud vyhnete alebo vám ho po preskenovaný úplne vymaže ak vam ho vyhodí a počítač je neovladateľný chodte do správcu úloh (lavý ctrl,alt + delete) a nainštalujte si advencedsystemcare6 dajte skenovať a máte po problému :)
stiahnite si AdvencedSystemCare 6 a tomuto problému sa bud vyhnete alebo vám ho po preskenovaný úplne vymaže ak vam ho vyhodí a počítač je neovladateľný chodte do správcu úloh (lavý ctrl,alt + delete) a nainštalujte si advencedsystemcare6 dajte skenovať a máte po problému :)