Už to s ním nemám první zkušenost že můj report na jiného hráče vždy velice podcenil a zamítl jako tomu bylo asi před 5 min na serveru WTLS když sem byl na minugun madnes (nebo jak se to píše) a byl tam sem mnou hráč s nickem:"zorokus" (je tam i nyní v 19:43. 22.10.2013 nevím jestli vám to pomůže má ID 161 nevím jestli si to můžete nějak dohledat...) a tento hráč měl úplně jasně viditelný nějakou modifikaci nebo něco takového prostě viděl přez zdi (WALL HACK) a Administrátor ondra mi napsal až asi po 5 minutách když jsem nedostal odpověd na report (psal sem asi 4 během 2 minut) tak sem napsal do chatu v afektu "report admini volové" nevím doslovně. a ondra mi odepsal že má možná nějaký mod ale že se mu to nezdá a už to dál neřešil začal se navážet do mě ohledně mé češtiny atd... to byla poslední kapka.
Už to s ním nemám první zkušenost že můj report na jiného hráče vždy velice podcenil a zamítl jako tomu bylo asi před 5 min na serveru WTLS když sem byl na minugun madnes (nebo jak se to píše) a byl tam sem mnou hráč s nickem:"zorokus" (je tam i nyní v 19:43. 22.10.2013 nevím jestli vám to pomůže má ID 161 nevím jestli si to můžete nějak dohledat...) a tento hráč měl úplně jasně viditelný nějakou modifikaci nebo něco takového prostě viděl přez zdi (WALL HACK) a Administrátor ondra mi napsal až asi po 5 minutách když jsem nedostal odpověd na report (psal sem asi 4 během 2 minut) tak sem napsal do chatu v afektu "report admini volové" nevím doslovně. a ondra mi odepsal že má možná nějaký mod ale že se mu to nezdá a už to dál neřešil začal se navážet do mě ohledně mé češtiny atd... to byla poslední kapka.
měl ale ten hráč ho měl taky jeho vůbec vidět nebylo... a ten tan a titul to je vidět jen na kousek.... a ne přez půl oblasti kde se hraje minigun madnes....
měl ale ten hráč ho měl taky jeho vůbec vidět nebylo... a ten tan a titul to je vidět jen na kousek.... a ne přez půl oblasti kde se hraje minigun madnes....
Pokiaľ si nie je administrátor istý či hráč používa cheaty alebo má nejaký program, ktorý ho zvýhodňuje tak je samozrejme logické že nebude hneď trestať. My tu nie sme od toho že si písknete a každý bude podla vás skákať už si to konečne uvedomte.
Pokiaľ si nie je administrátor istý či hráč používa cheaty alebo má nejaký program, ktorý ho zvýhodňuje tak je samozrejme logické že nebude hneď trestať. My tu nie sme od toho že si písknete a každý bude podla vás skákať už si to konečne uvedomte.
já vím je to jen hra mě o nic nejde jde mi jen o to aby se choval ondra jako člověk a ne s prominutím jako vůl... podle mě je to na hlavu postavený on ho nepotřestá já sem prohrál na minihře kvůli cheaterovi peníze nezískal sem EXP nic prostě... hoši hoši když to nezvládáte tak by vás mělo bějt asi víc... a od toho jste admini aby jste to hlídali. Takže Mawe když někdo pískne tak ty skočíš.... seš tam pro ostatní... a jestli to tak nevidíš tak podle mě nemáš v amin teamu co dělat a ondra taky ne....
já vím je to jen hra mě o nic nejde jde mi jen o to aby se choval ondra jako člověk a ne s prominutím jako vůl... podle mě je to na hlavu postavený on ho nepotřestá já sem prohrál na minihře kvůli cheaterovi peníze nezískal sem EXP nic prostě... hoši hoši když to nezvládáte tak by vás mělo bějt asi víc... a od toho jste admini aby jste to hlídali. Takže Mawe když někdo pískne tak ty skočíš.... seš tam pro ostatní... a jestli to tak nevidíš tak podle mě nemáš v amin teamu co dělat a ondra taky ne....
Chtělo by to vymyslet nějakou novou výmluvu na neschopnost.
Možná si to neuvědomuješ, ale když se takový řeči objeví v každé stížnosti na admina, začne to znít ohraně.
Chtělo by to vymyslet nějakou novou výmluvu na neschopnost. “My tu nie sme od toho že si písknete a každý bude podla vás skákať už si to konečne uvedomte.”Možná si to neuvědomuješ, ale když se takový řeči objeví v každé stížnosti na admina, začne to znít ohraně.
Tvuj prvni report dorazil v 19:28, kdyz jsem zrovna neco resil s jinym hracem
Report (v te dobe jiz 3. behem minuty) jsem tedy prijal o minutu pozdeji, hned jak to bylo mozne a okamzite zacal hrace sledovat
Minutu pote co jsem report prijal a hrace jiz minutu sledoval jsi tohle nepochopitelne napsal
Nasledovala zprava ode me, ze hrace sleduji a dalsich nekolik zprav
Zminil jsem tu moznost, ze ma nejaky mod, protoze jsem predpokladal, ze by jsi nereportoval jen tak pro nic za nic, ale nic podezreleho jsem nezaregistroval jak jsem ti napsal.
Takze tvuj report jsem prijal a zacal resit vzhledem k situaci okamzite jakmile to bylo mozno i pres to, ze podle tveho vyjadrovani v tech nekolika reportech co sli behem jedne minuty a vyjadrovani v chatu to nevypadalo moc vazne. Takze nemuzes rict, ze bych na reporty nejak kaslal.
Hrace jsem sledoval behem DM a jeste dlouho po ukonceni DM a skutecne jsem nezaregistroval jedinou neobvyklou vec, ktera by naznacovala, ze hrac ma nejake cheaty nebo nepovolene mody. Nevidim zde tedy nic v cem bych nejakym zpusobem pochybil.
“19:28:01 (REPORT) BOHY (101): ID 161 WH”Tvuj prvni report dorazil v 19:28, kdyz jsem zrovna neco resil s jinym hracem
“19:29:04 (CMD) ondra852: /spec 161 19:29:02 Administrátor ondra852 přijal nahlášení”Report (v te dobe jiz 3. behem minuty) jsem tedy prijal o minutu pozdeji, hned jak to bylo mozne a okamzite zacal hrace sledovat
“19:30:13 [chat] BOHY: Admini report volove!!!!”Minutu pote co jsem report prijal a hrace jiz minutu sledoval jsi tohle nepochopitelne napsal
Nasledovala zprava ode me, ze hrace sleduji a dalsich nekolik zprav “19:30:29 (PM) ondra852 napsal BOHY: prijal jsem to a sleduju ho tak se uklidni”“19:30:48 (PM) BOHY napsal ondra852: sory ted to ale vypl”“19:32:15 (PM) BOHY napsal ondra852: na co si přišel?:”“19:33:47 (PM) ondra852 napsal BOHY: mozna ma nejaky mod, ale nic extra podezreleho jsem na nem nevidel”Zminil jsem tu moznost, ze ma nejaky mod, protoze jsem predpokladal, ze by jsi nereportoval jen tak pro nic za nic, ale nic podezreleho jsem nezaregistroval jak jsem ti napsal. “19:34:50 (PM) BOHY napsal ondra852: tak mi řekni o čem to vlastně je je minigun mandes jo jsem za rohem a on už střílí.... a to bylo furt dokud sem nenapsal”“19:35:00 (PM) BOHY napsal ondra852: do chatu o tom reportu....”“19:36:00 (PM) BOHY napsal ondra852: takže s takovou mega výhodou ho tu necháš hrát jo když vidí přez zdi? hm tak to seš dobrej”“19:36:30 (PM) ondra852 napsal BOHY: Dobrej stejne jako tvuj pravopis, nemuzu banovat jen za to ze nekdo napise 5 slov”“19:37:04 (PM) BOHY napsal ondra852: jdu na tebe napsat stížnost na web seš fakt jen namachrovanej frajírek... už nepiš dík” Takze tvuj report jsem prijal a zacal resit vzhledem k situaci okamzite jakmile to bylo mozno i pres to, ze podle tveho vyjadrovani v tech nekolika reportech co sli behem jedne minuty a vyjadrovani v chatu to nevypadalo moc vazne. Takze nemuzes rict, ze bych na reporty nejak kaslal.
Hrace jsem sledoval behem DM a jeste dlouho po ukonceni DM a skutecne jsem nezaregistroval jedinou neobvyklou vec, ktera by naznacovala, ze hrac ma nejake cheaty nebo nepovolene mody. Nevidim zde tedy nic v cem bych nejakym zpusobem pochybil.
pravda a jen díky těmto adminum spousta lidí ukončila hraní
“Chtělo by to vymyslet nějakou novou výmluvu na neschopnost. Možná si to neuvědomuješ, ale když se takový řeči objeví v každé stížnosti na admina, začne to znít ohraně.” pravda a jen díky těmto adminum spousta lidí ukončila hraní
já vim že si budou admini krejt záda a normální prostý hráči do toho nevidí. Je mi to jedno já jsem to sem napsal už sem k tomu nic psát nebudu když to po mě nebude někdo vyžadovat a sem zvědavej co se vyřeši ale řekl bych že nic a kluci jak tu psali že díky tomuhle vašemu přístupu spusta lidí zkočila s hraním je pravda...
já vim že si budou admini krejt záda a normální prostý hráči do toho nevidí. Je mi to jedno já jsem to sem napsal už sem k tomu nic psát nebudu když to po mě nebude někdo vyžadovat a sem zvědavej co se vyřeši ale řekl bych že nic a kluci jak tu psali že díky tomuhle vašemu přístupu spusta lidí zkočila s hraním je pravda...