Ztracené heslo

Na vaší e-mail adresu bude zaslán kód pro dokončení resetování hesla.

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se
Veselé Velikonoce všem hráčům!

ProblémPremium účet fivem

1
Rogolus
Rogolus Level 3 11 hodin
Zdravím nevím jak to na wtls chodí jsem tu jako nový hráč a koupil jsem si premium kvůli tomu aby mi bonus vydržel 12 hodin když jsem pak už měl 90% bonusu tak jsem si řekl že si ho prodloužím ale viděl jsem že mi končí 24.4 ale věděl jsem že jsem si ho kupoval někdy 19.4 +- odpoledne takže jsem počítal s tím že když přijdu kolem 12 na server že ho ještě budu mít a teď jsem zbytečně ztratil nonstop bonus 90% kvůli tomu že nikde pořádně není napsané kdy premium končí protože hádám když si teď koupím ve 22:00 premium tak mi vyprší 28.4 o půlnoci nebo ani nevím jestli o půlnoci protože dnes jsem ještě byl v půl 1 ráno na serveru a myslím že jsem ho měl
Zdravím nevím jak to na wtls chodí jsem tu jako nový hráč a koupil jsem si premium kvůli tomu aby mi bonus vydržel 12 hodin když jsem pak už měl 90% bonusu tak jsem si řekl že si ho prodloužím ale viděl jsem že mi končí 24.4 ale věděl jsem že jsem si ho kupoval někdy 19.4 +- odpoledne takže jsem počítal s tím že když přijdu kolem 12 na server že ho ještě budu mít a teď jsem zbytečně ztratil nonstop bonus 90% kvůli tomu že nikde pořádně není napsané kdy premium končí protože hádám když si teď koupím ve 22:00 premium tak mi vyprší 28.4 o půlnoci nebo ani nevím jestli o půlnoci protože dnes jsem ještě byl v půl 1 ráno na serveru a myslím že jsem ho měl
Jozefos
Jozefos Moderátor Komentátor Level 156 11 hodin
Čauko, Tak keď si si kúpil prémium na 5 dní tak je logické, ze ho máš na 5 dní a je jedno o akej hodine si si to kúpil, proste je tam daný dátum a s tým dátumom 5 dni. Čize kúpil si si premium 19.04. čiže už sa tam počíta aj toho 19 a teda (19, 20, 21, 22, 23.) a teda chcem povedať že ti vypršalo včera v noci teda 23.04. 23:59
Čauko,

Tak keď si si kúpil prémium na 5 dní tak je logické, ze ho máš na 5 dní a je jedno o akej hodine si si to kúpil, proste je tam daný dátum a s tým dátumom 5 dni.

Čize kúpil si si premium 19.04. čiže už sa tam počíta aj toho 19 a teda (19, 20, 21, 22, 23.) a teda chcem povedať že ti vypršalo včera v noci teda 23.04. 23:59
Rogolus
Rogolus Level 3 10 hodin
tak to ale moc logické není teda 5 dní má 120 hodin a to tady takhle není za týden jsem tady nahrál skoro 100 hodin ale je mi jasné že mi ten bonus nevrátíte protože to je přece moje chyba takže s tímhe serverem končím
tak to ale moc logické není teda 5 dní má 120 hodin a to tady takhle není za týden jsem tady nahrál skoro 100 hodin ale je mi jasné že mi ten bonus nevrátíte protože to je přece moje chyba takže s tímhe serverem končím
Rogolus
Rogolus Level 3 10 hodin
logické je že když si koupím premium 20.4 v 17:00 na 5 dnů tak mi vyprší 25.4 v 17:00 a ne 24.4 o půlnoci tohle co je tady jsou kalendářní dny ale to tam napsané nikde není
logické je že když si koupím premium 20.4 v 17:00 na 5 dnů tak mi vyprší 25.4 v 17:00 a ne 24.4 o půlnoci tohle co je tady jsou kalendářní dny ale to tam napsané nikde není
PatrikPataCZ
PatrikPataCZ Legendární hráč Level 89 8 hodin
co na tom neni logicke? mas ho na 5dnu, to znamena kdyz ho koupis 20.4 v jakejkoliv cas, tak ti take skonci 24.4. v 23:59, nebo aby to bylo logicke tak 25.4. 0:00 .
co na tom neni logicke?:D mas ho na 5dnu, to znamena kdyz ho koupis 20.4 v jakejkoliv cas, tak ti take skonci 24.4. v 23:59, nebo aby to bylo logicke tak 25.4. 0:00 .:D
Rogolus Rogolus 7 hodin
no není to logické třeba ve wotku když si koupíš premium máš ho na 1 den to znamená na 24h od té doby co sis ho koupil ne na 1 kalendářní den a v /premium to nikde napsané není jsou tam jen výhody být tam přesný čas tak se o tom nemusíme bavit pro tebe to třeba logické je nebo třeba tady pro jozefa když víte jak to tady chodí ale pro mě to logické není a řeším to proto že jsem přišel o 20+- hodin nonstop bonusu jen kvůli tomu že jsem se šel vyspat a vyřešit tenhle problém nezabere ani 15minut
no není to logické třeba ve wotku když si koupíš premium máš ho na 1 den to znamená na 24h od té doby co sis ho koupil
ne na 1 kalendářní den a v /premium to nikde napsané není jsou tam jen výhody být tam přesný čas tak se o tom nemusíme bavit

pro tebe to třeba logické je nebo třeba tady pro jozefa když víte jak to tady chodí ale pro mě to logické není

a řeším to proto že jsem přišel o 20+- hodin nonstop bonusu jen kvůli tomu že jsem se šel vyspat a vyřešit tenhle problém nezabere ani 15minut
Milking Milking Hlavní Administrátor 6 hodin
Kdyby to melo platit do urciteho casu, tak tam ten cas bude napsany, nemyslis? Jelikoz tam je napsane "do 24.4." tak to znamena do 24.4. vcetne (cely den az do pulnoci). Na tom neni nic moc nepochopitelneho. Pokud chces naopak priklad, kde to funguje podobne, tak napr. pokud si v CR koupis dalnicni znamku na 1 den treba 24.4. v 17:00, tak ti plati pouze do 24.4. 23:59. Kazdy to tedy ma nastavene nejak a u nas je to takto. Kdyby to melo platit do urciteho casu, tak tam je ten cas napsany. Pokud sis tim nebyl jisty, coz je v poradku, tak je na serveru nekolik /helpers a /admins, kterych ses mohl zeptat, kteri by ti radi poradili.
Kdyby to melo platit do urciteho casu, tak tam ten cas bude napsany, nemyslis? Jelikoz tam je napsane "do 24.4." tak to znamena do 24.4. vcetne (cely den az do pulnoci). Na tom neni nic moc nepochopitelneho.

Pokud chces naopak priklad, kde to funguje podobne, tak napr. pokud si v CR koupis dalnicni znamku na 1 den treba 24.4. v 17:00, tak ti plati pouze do 24.4. 23:59. Kazdy to tedy ma nastavene nejak a u nas je to takto. Kdyby to melo platit do urciteho casu, tak tam je ten cas napsany.

Pokud sis tim nebyl jisty, coz je v poradku, tak je na serveru nekolik /helpers a /admins, kterych ses mohl zeptat, kteri by ti radi poradili.
Rogolus Rogolus 6 hodin
no jasný to já můžu říct taky další příklad kde to funguje zase jinak ale stačí říct že si mám nasrat že to nikdo řešit nebude tvých 20 hodin to nebylo tebe to srát nemusí a já tady u toho zase nebudu sedět 20 hodin abych měl ten bonus zpátky nevím co by se stalo kdyby se mi to vrátilo a já si zase prodloužil premium
no jasný to já můžu říct taky další příklad kde to funguje zase jinak ale stačí říct že si mám nasrat že to nikdo řešit nebude tvých 20 hodin to nebylo tebe to srát nemusí a já tady u toho zase nebudu sedět 20 hodin abych měl ten bonus zpátky nevím co by se stalo kdyby se mi to vrátilo a já si zase prodloužil premium
Jozefos
Jozefos Moderátor Komentátor Level 156 5 hodin
Tak niekde to možno funguje ináč, ale tak máš sa informovať o tom keď si chceš kúpiť premium a nevieš dokedy presne ho máš a že či je tam aj čas alebo to konci dátumom. My sa snažíme pomôcť každému ako to ide, ale keď niekto príde vlastnou chybou o niečo a my nemáme možnosť to vrátiť späť, tak bohužiaľ my kúzelníci niesme. Vrátiť sa to nedá ten nahratý nonstop bonus. Nemáme tú možnosť, jedine si to musíš opäť odohrať ak chceš mať ten nonstop bonus. Keď si hral a kupoval si si prémium a nebol si si istý dokedy ho máš, tak si sa kľudne mohol opýtať niekoho z /admins alebo /helpers.
kde to funguje zase jinakTak niekde to možno funguje ináč, ale tak máš sa informovať o tom keď si chceš kúpiť premium a nevieš dokedy presne ho máš a že či je tam aj čas alebo to konci dátumom.

jinak ale stačí říct že si mám nasrat že to nikdo řešit nebudeMy sa snažíme pomôcť každému ako to ide, ale keď niekto príde vlastnou chybou o niečo a my nemáme možnosť to vrátiť späť, tak bohužiaľ my kúzelníci niesme.

nevím co by se stalo kdyby se mi to vrátiloVrátiť sa to nedá ten nahratý nonstop bonus. Nemáme tú možnosť, jedine si to musíš opäť odohrať ak chceš mať ten nonstop bonus.

Keď si hral a kupoval si si prémium a nebol si si istý dokedy ho máš, tak si sa kľudne mohol opýtať niekoho z /admins alebo /helpers.
Rokio
Rokio Legendární hráč Level 64 5 hodin
Rogolus: Trochu se mírni. Administrátoři se ti snaží pomoci. Pokud se k nim nebudeš chovat hezky, tak neočekávej reakci, která by ti šla k duhu. Buď rád, že si zatím nedostal pokutu za neoprávněnou stížnost, což tento topic vykazuje znaky stěžovaní, i když jsi ho zařadil pod jiné téma.
Rogolus: Trochu se mírni. Administrátoři se ti snaží pomoci. Pokud se k nim nebudeš chovat hezky, tak neočekávej reakci, která by ti šla k duhu. Buď rád, že si zatím nedostal pokutu za neoprávněnou stížnost, což tento topic vykazuje znaky stěžovaní, i když jsi ho zařadil pod jiné téma.
Amas
Amas Administrátor Level 129 5 hodin
Non-stop bonusy jsou něco nad rámec a velké rozmazlování hráčů, kteří hrají často a tráví na serveru nějaký větší čas, čímž ho vlastně podporují. Je to něco, co tu dřív ani nebylo, není to žádná výhrada a nijak garantováno, vztekat se tu nad něčím takovým je fakt hysterie, těch tvých 20 hodin jsi měl využít tak, aby ses bavil a ne si jen nahánět nějaké bonusy, které nejsou to hlavní, ale to navíc. Nemáme ani možnost je jakkoliv vrátit a to prémium funguje jak má, to už bylo vysvětleno. Pá.
Non-stop bonusy jsou něco nad rámec a velké rozmazlování hráčů, kteří hrají často a tráví na serveru nějaký větší čas, čímž ho vlastně podporují. Je to něco, co tu dřív ani nebylo, není to žádná výhrada a nijak garantováno, vztekat se tu nad něčím takovým je fakt hysterie, těch tvých 20 hodin jsi měl využít tak, aby ses bavil a ne si jen nahánět nějaké bonusy, které nejsou to hlavní, ale to navíc. Nemáme ani možnost je jakkoliv vrátit a to prémium funguje jak má, to už bylo vysvětleno.

takže s tímhe serverem končímale stačí říct že si mám nasrat že to nikdo řešit nebude tvých 20 hodinPá.
1
Toto téma bylo zamknuto.